2777
2789

چند وقت پیش رفتم داروخونه و اونجا پسر خالم رو دیدم و اونجور که فهمیدم اومده بود یه قرص ویتامین معمولی بگیره.

بعد دکتر داروخونه موقع اوردن داره خیلی با صدای رسا بهش گفت که کنار این ویتامین از فلان ویتامین هم استفاده کنین و اونم پیچوند و گفت برای خودم نمیخوام.

موقع حساب کردن دختری که تو بخش لوازم ارایشی بود و کنار صندوق دار بود گفت فلان قرصو برای خودتون میخواید؟؟؟ با یه لحن مهربون.

راستش حس کردم داره به پسر خالم امار میده و ناراحت شدم چون ازش خوشم میاد.

حس بدیه و دلم میخواد دختررو خفه کنم

😕😕

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

کاربر سابقم ☺☺نی نی یار دیگه شماره تلفن ندارم نترکون لطفاپیش بسوی خوش اندام شدن 😍👌وزن شروع ۷۷وزن  ۹۹/۴/۱۲ ۷۴.۴ وزن ۹۹/۵/۷ ۷۱.۴وزن هدف ۶۰😍😍میتونم حتمااااا میتونم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرچقدرم تو پسرخاله‌تو دوست داشته باشی ، وقتی اون دوستت نداشته باشه ، دوست داشتنت به جایی نمیرسه،

بهتره که بهش فکر نکنی و روی روابطش حساس نباشی

با خبر باش پس از ظلمت این چند صباح ، صبح دولت بدمد ، شادی ما پشت در است 
هرچقدرم تو پسرخاله‌تو دوست داشته باشی ، وقتی اون دوستت نداشته باشه ، دوست داشتنت به جایی نمیرسه، به ...

بنظرت دختره چه منظوری داشته؟

میدونی با هم زیاد برخورد ندارین که بفهمم شاید سالی چند بار هم رو ببینیم