2777
2789
عنوان

وام مسکن

180 بازدید | 26 پست

از شرايط سال 99خبردارين؟يه جاخوندم واسه تهران 250واسه شهرهايي که جمعيتش بيش از 200هزارنفرباشه220واسه بقيه شهرهاهم180 راسته؟

تنهايي خيلى باارزشه   چون خالى از آدماى بى ارزشه      

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اقساطشم ميدوني؟

پول بايد بيشتر بذاريم باز؟؟

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

اره عزیزم اخبار گفت دیروز

ما 98.11منوشوهرم هرکدوم 30م خوابونديم تواروميه زندگى ميکنيم واسه ماهم 220ميدن فکرکنم پس اره ؟

ما 98.11منوشوهرم هرکدوم 30م خوابونديم تواروميه زندگى ميکنيم واسه ماهم 220ميدن فکرکنم پس اره ؟

منظورم پول واريز کرديم واسه وام مسکن

اینا برا اوراقی ها هست شامل شما نمیشه بعدم شما سی گذاشتید اگه شامل میشدم برا اونا ک پول بیشتر گذاشتن میشه

من هرجا نظر میدم نظر خودمه طرز فکر خودمه لطفا ریپلای نکنین جواب بدید من سوال استارتر جواب دادم نه به شما دوست عزیز

مگه نبايد نصفش سپرده كنيم

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

کسی اطلاع داره بگه لطفا ایا این وام برای خریده یا ساخت مسکن؟

برا خرید

من هرجا نظر میدم نظر خودمه طرز فکر خودمه لطفا ریپلای نکنین جواب بدید من سوال استارتر جواب دادم نه به شما دوست عزیز
شرایط گرفتن ‌وام مسکن چیه باید پول گذاشت تو حساب

منو شوهرم هرکدوم 30م گذاشتيم بايد بعد12ماه وام ميدن والا اگه اشتباه نکنم باسود 12يا9درصد