2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش.یه جور فلج خوابه.من خیلی اینجوری میشم.دیگه بهش عادت کردم.درموردش هم مطالعه زیاد داشتم.ممکنه روحت از خواب بیدار بشه و جسمت هنوز خواب باشه که این حالت بهت دست میده.یه دلیل دیگه هم اینه که روح سرده و بدن گرم.وقتی حین خواب روح میخواد وارد بدن بشه این تفاوت دما نمی ذاره روح کامل وارد جسم بشه و یه حالت فلجی به آدم دست میده.

ببین بخت رو تجربه داشتم مثلا وقتی کسی کنارم هستش و خوابم فقط نمیتونم چشام‌باز کنم بزووور چشمام باز م ...

اولین بارم بود اما منم همش حسهای بدی داشتم نمیدونم میگن که فلج خوابه اسمش ولی چون نمیتونی تکون بخوری توهم میزنی و صداهای وحشتناک میشنوی

نگران نباش.یه جور فلج خوابه.من خیلی اینجوری میشم.دیگه بهش عادت کردم.درموردش هم مطالعه زیاد داشتم.ممک ...

وای آره اینو خوندم یکم بهتر شدم اما وقتی اونموقع چشمامو بزور باز کردم حس کردم چیزی از جلو چشمم رد شد

اولین بارم بود اما منم همش حسهای بدی داشتم نمیدونم میگن که فلج خوابه اسمش ولی چون نمیتونی تکون بخوری ...

اره من توهم میزدم همش‌یک‌‌ کسایی رو تو خونه میدیدم عین واقعیت بودن با این تفاوت ک من تو اون حالت بیدار بودم بین خواب بیداری تابحال تجربه‌نداشتم‌ اما قران واقعا جوابگو الان بذار کنارت باخیال راحت بخواب صلوات بفرست تجربه داشتم‌عالیه

اره من توهم میزدم همش‌یک‌‌ کسایی رو تو خونه میدیدم عین واقعیت بودن با این تفاوت ک من تو اون حالت بید ...

همیشه تو تخت دخترم که کنارمه قرآن هست اما الان یکیم گذاشتم بالا سرم میدونم که چیزه ماورائی نیست اما تو سرم نمیره برای همین ترس دارم

وای آره اینو خوندم یکم بهتر شدم اما وقتی اونموقع چشمامو بزور باز کردم حس کردم چیزی از جلو چشمم رد شد

من از چیزی که خیلی میترسه جنه.یعنی اسمش هم باعث ترسم میشه.اوایل که اینجوری میشدم به جن ربط میدادم ولی در موردش مطالعه کردم دیدم هیچ ربطی نداره و خیالم راحت شد.بخاطر همین من با خواب مشکل دارم.سعی میکنم هیچ وقت تنها نخوابم چون اگه کسی کنارم باشه و بیدارم کنه خیلی اذیت نمیشم.حتی زمان دانشجویی که با قطار رفت و آمد میکردم موقع خواب تو قطار هم این مشکل رو داشتم

من از چیزی که خیلی میترسه جنه.یعنی اسمش هم باعث ترسم میشه.اوایل که اینجوری میشدم به جن ربط میدادم ول ...

آره منم صدای دخترمو شنیدم تونستم چشمامو وا کنم وگرنه فکر کنم از ترس سکته می کردم 

آره منم صدای دخترمو شنیدم تونستم چشمامو وا کنم وگرنه فکر کنم از ترس سکته می کردم 

ای جانم خدا حفظش کنه.دختر من ۱۵ ماهشه.چند وقت پیش اینجوری شدم دخترم میگفت ماما ماما و تکونم میداد.بیچاره با چشمای وحشت زده داشت نگام میکرد.

ای جانم خدا حفظش کنه.دختر من ۱۵ ماهشه.چند وقت پیش اینجوری شدم دخترم میگفت ماما ماما و تکونم میداد.بی ...

عزیزم الهی دختر منم ۱۶ ماهشه فرشته های نجاتن البته دختر من خواب بود تو خوابش صدام کرده

من قبلا خیلی میشدم سیدی برام طالع دید گفت دعا داری اونو باطل کرد با 20 تومن دیگه نمیشم شکر خدا 3ساله ...

مطمنه؟ میشناسید؟ خدانکرده اهل تسخیر اجنه اینا ک نیستن؟

چون منم خیلی گرفتارم....

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس