2777
2789
عنوان

کسب درامد انلاین

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 46 پست
صرافی kcex نزدیک ۱۰۰ دلار بونوس میداد من استفاده کردم واسه یه هفته هر چی سود کردم باهاش بعد یه هفته ...

تو ازش پول دراوردی؟ میشه به منم بگی

پٓـروٌفُـآیـلَمً کُـپــی نَـشُـهّ 🌝 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میشه درخواست بدم هروقت خواستی بهم بگی 😢🙏🏻

من سطحم صفر نزدیک شش ماهه خرید و فروشی نکردم به من میگن کسی که از ترید کردن میترسه من فقط پولمو با خرید ارز دیجیتال سرمایه گزاری کردم تا حد ضرر هم رفتم مثلا از ۸۵ میلیونی که داشتم رسیدم به ۷۵ م تو سه ماه اول ولی ادامه دادم پولو دست نزدم الان بعد ۵ ماه شده ۱۳۰ م چون نترسیدم اگه دلشو داری همینو بهت یاد بدم وگرنه من تریدر نیستم بهم بیشتر میگن هولدر

goftino.com/c/dkN3y8      ناشناسم

من سطحم صفر نزدیک شش ماهه خرید و فروشی نکردم به من میگن کسی که از ترید کردن میترسه من فقط پولمو با خ ...

اها خواستم یه درامد ریزی دربیارم🥲🥲😂💔

چقد بد شانسم

اها خواستم یه درامد ریزی دربیارم🥲🥲😂💔چقد بد شانسم

ترید که میگن ۹۰ درصد ادما ضرر میکنن آخرش پس سمتش نرو ولی عین من میخای هولد کنی ارزش خرید ارز دیجیتال رو داره فعلا که از طلا سودش برام بیشتر بوده

goftino.com/c/dkN3y8      ناشناسم

ترید که میگن ۹۰ درصد ادما ضرر میکنن آخرش پس سمتش نرو ولی عین من میخای هولد کنی ارزش خرید ارز دیجیتال ...

ای واااای😢😢😢😂😂😂💔  ریسک میخواد  چقد تو قوی

ترید که میگن ۹۰ درصد ادما ضرر میکنن آخرش پس سمتش نرو ولی عین من میخای هولد کنی ارزش خرید ارز دیجیتال ...

همین هولد و یادمون میدی لطفا

🌼 برای سلامتی امام زمان عزیزمون یه صلوات میفرستی...⭐️💫