2777
2789
ادم منصفی هست کلا  الان باید تغییر کنه قیمتش ولی بازم فکر نکنم که زیاد بگیره  بازم اطلاع ...

والله من دعا نویس سراغ دارم رحمانی ... هزینشم در حد همین ۱۰ تا ۳۰ تومان هستش سرکتاب هم رایگان باز میکنه بهم گفت پاتو رو قبری گزاشتی که قدیمی بوده روحش اذیتت میکنه باید دعا بدم من هزینرو واریز کردم منتظر دعام انشالله رفع شه مشکلم...

6 سال خیلی کارا انجام دادیم پیشش ولی خب اینجا بحث بختک بود نه ما زیانی ازش ندیدیم شکر خدا بزنم به تخ ...

نه خواهر

خیلی لطف کردی

فامیلشم بگو، راسی کسی جواب گرفته بود ب شمام معرفی کرد، اره؟

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احساس کردم بدنم سنگینه چشمامو نمیتونستم باز کنم بعد یه چشممو باز کردم یه چیزی از جلو چشمم رد شد همش ...

جالبه.. منم دقیقا امروز صبح همین مشکل برام پیش اومد وواقعا نمیدونستم بهش میگن بختک تااینک تاپیکاروخوندم... صدای قفل درخونمون می اومد ک کسی داره درروباز میکنه همسرمم خونه نبودن تنها بودم بعد میخاستم بیداربشم اصلا نمیتونستم کلی فشار ب خودم می اوردم، حتا همسرمو دیدم رفت داخل اتاق خواب،، این یعنی چی توروخدا توضیح بدین من واقعامیترسم😔😔

خدایا شکرت بابت فرشته کوچولویی ک تو دلم گذاشتی، بی شک که تودلی من نشانه ای ازعظمت وقدرت توست، نشانه ی  مهربان بودن وبخشندگی توست، خدایا توخیلی الرحمن الراحمینی، خدایا به حق پنج تن آل عبا که میدونم چقد برات عزیزن نی نیمو سالم وصالح به آغوشم برسون هم من بی تاب اویم هم او بی تاب لالایی های شبانه ای است ک من در گوشش نجوا کنم، خدایا وقتی به آغوشم بیایید لحظه ای نیست که از وجود تو از مهربانی تواز بزرگی توبرایش سخن نگویم، به او می گویم خدایم کسی است که تورا درون شکم من آفرید واز روح خودش دروجود تودمید پس بدان چقدر برای خدایت باارزشی ، ب اومیگویم روح خدا خیلی پاک ومقدس است ، فرزندم روح خدا در وجود تو ودروجود من در وجود همه ماها امانت است پس باید ب خوبی از روحمان مراقبت کنیم و مراقب باشیم روحمان کثیف وآلوده نشود، ب اومی گویم فرزندم از روحت مراقبت کن ک من شرمنده ی خدای مهربانم نشوم.. خدایا خیلی دوستت دارم خدایا سپاسگذارتوام، خدای مهربانم حاجت تمام حاجتمندان را برآورده ب خیر کن الهی آمین یا رب العالمین🙏 محمد پارسا پسرنازم مامان منتظرته بیایی توآغوشم به سلامتی😘خدایاممنونتم ازاینکه پسرمو سالم رسوندی به آغوشم❤
جالبه.. منم دقیقا امروز صبح همین مشکل برام پیش اومد وواقعا نمیدونستم بهش میگن بختک تااینک تاپیکاروخو ...

نتزس عزیزم من خیلی راجع بهش تحقیق کردم وقتی آدم خیلی خسته هست و خوابه یهو بیدار میشه مغزش هنوز پردازش نکرده که بیدار بشه برای همین بدن بی حس میمونه کم کم مغز بیدار میشه و شما میتونی تکون بخوری درسته آدم خیلی میترسه اونموقعه ولی وقتی بدونی که چیزه ترسناکی نیست زودتر بیدار میشی