2777
2789
مطمنه؟ میشناسید؟ خدانکرده اهل تسخیر اجنه اینا ک نیستن؟ چون منم خیلی گرفتارم....

نه دوستم اهل اون کارا نیستن میتونی برای اطمینانتم یه کار شیطانی ازش بخوای و مبلغ بالایی پیشنهاد بدی میبینی که قبول نمیکنه اصلا 

ما چندین ساله مشتریش هستیم هم خودم هم خانوادم هم دوستام تقریبا 90 درصد کارش عالیه و رد خور نداره ما اولین بار که رفتیم پیشش خیلیا میگفتن که هیشکی نتونست طلسممون رو باطل کنه ولی این انجام داد برامون .همزاد خواهر زادمم این سیده دفعش کرد و از اونجا میشناسیمش خیلی هم منصف هست

نه دوستم اهل اون کارا نیستن میتونی برای اطمینانتم یه کار شیطانی ازش بخوای و مبلغ بالایی پیشنهاد بدی ...

کجاهستن؟ مرد یا زن؟ چیکارا باید کنی میری پیشش؟ چطورباطل میکنه ینی

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دوستم اهل اون کارا نیستن میتونی برای اطمینانتم یه کار شیطانی ازش بخوای و مبلغ بالایی پیشنهاد بدی ...

بگم کی معرفی کرده؟

کی باید رفت؟

همراه کسی باید رف؟

شغلشون چیه؟

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
نگران نباش.یه جور فلج خوابه.من خیلی اینجوری میشم.دیگه بهش عادت کردم.درموردش هم مطالعه زیاد داشتم.ممک ...

منم اصطلاح فلج خواب رو خونده بودم که ذهن قبل از بدن هوشیار میشه اما شما که روح گفتی ترسناک تر از خود بختک شد که

به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده.                ولی در زمان خودش...
زن هست اذربایجان هستن من یبار رفتم بقیه رو تلفنی انجام میدن .بدون دعا توسط قدرتش

مرسی

چندسال از اولین مراجعه میگذره؟بعد خوب بوده زندگیاتون؟ اتفاق تلخی نیفتاده؟ ینی اینجور نبوده مثلا یچیز خوب شه، چیز دیگه خراب شه؟!

راسی گفتید سید هس....سید ک ب اقاها میگن معمولا....

ببخش انقد سوال کردم عزیز...

مرسی چندسال از اولین مراجعه میگذره؟بعد خوب بوده زندگیاتون؟ اتفاق تلخی نیفتاده؟ ینی اینجور نبوده مثل ...

6 سال خیلی کارا انجام دادیم پیشش ولی خب اینجا بحث بختک بود نه ما زیانی ازش ندیدیم شکر خدا بزنم به تخته

منظور من به نصبشون بود که سید هستن 

ولی ایشون خانم هستن و سیده میگن که البته من کلا به اسم فامیلی صداشون میزنم 

سر صبحی غلط املایی میگیرین خخخخ

من باردارم خیلی اینطور میشم انگار روحم میره  بالا یهو ول میشه تو بدنم میپرم  از خواب

سلام عزیز نمازاتو بخون همیشه

بعد موقع خواب ۴ قل ، ایت الکرسی، شهادتین بگو دیگه نمیبینی و درست میشه ان شاالله