2777
2789
عنوان

شوهرم بهم تهمت میزنه

367 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها من تو این چند روز یکم دلم گرفته بود دیشب تو رختخواب گریم گرفت چن شب پیش هم همینطور نمیدونم چرا اینقد حساس شدم بعد شوهرم بهم تهمت میزنه میگه تو حتما عاشق شدی یا چکار کردی ک عذاب وجدان داری گریه میکنی بی دلیل... خیلی تهمت میزنه امروزم از ظهر گوشیم گرفت ینی خودم دادم ک مطمعن بشه چیزی نیست اما هی رفتاراش تا شب بدتر میشد منم تحمل نداشتم دیگ یه دعوایی کردیم بعدم گفتم برو بیرون از خونه اونم رفته آخه من که کاری نکردم بخوام این رفتارا و تیکه کنایه هاشو تحمل کنم 😭😭😭

نکنه خودش یه غلطی کرده داره به تو نسبت می ده ! راستی عزیزم این روزها گریه عادیه چون افسرده می شه آدم تو‌خونه . باردار نیستی ؟

دل عروس شکوندن تاوان داره خدایا خودت انتقامم را با عروس دومشون بگیر خیلی ناراحتم 

مگه هر کی گریه کنه یعنی عاشقه ای باباااا شوهرت فیلم زیاد میبینه😑

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اون حساسه شما هم كاملا مته به خشاش گذاشتي 

منم پيش مياد شبا با مرور بدبختيام گريه كنم ولي مطمئن باش شوهرم بيدارشه بفهمه دگرگون ميشه 

مثه اينه شما به شوهرت مشكوك باشي بعد يهوببيني داره تو حموم خو د.  ار ضا يي ميكنه 

خدا لعنتش کنه

اینقدر حرصم میگیره زنای هرزه اطرافم رو میبینم که زناکارن شوهراشون حلوا حلواشون میکنن

بعد زنای پاک گیر آدمای نمک نشناس میفتن

من با دوست پسر خودم ازدواج کردم؛ که با دوست پسر مردم ازدواج نکنم.."حق النــاسِ"شوخـی که نیس ولله😐🙄
نکنه خودش یه غلطی کرده داره به تو نسبت می ده ! راستی عزیزم این روزها گریه عادیه چون افسرده می شه آدم ...

خودش که یه سال پیش بهم خیانت کرد در حد چت منم تا چند وقت پیش میزدم تو سرش و حواسم بهش بود باردار نمیدونم 

خودش که یه سال پیش بهم خیانت کرد در حد چت منم تا چند وقت پیش میزدم تو سرش و حواسم بهش بود باردار نمی ...

پس خودش یه غلطی داره می کنه

دل عروس شکوندن تاوان داره خدایا خودت انتقامم را با عروس دومشون بگیر خیلی ناراحتم 
خدا لعنتش کنه اینقدر حرصم میگیره زنای هرزه اطرافم رو میبینم که زناکارن شوهراشون حلوا حلواشون میکنن ...

بخدا آخر که دیگه حرصم درآورد بهش گفتم تو باید یه زن دروغگو و کثیف گیرت میومد تا قدر بدونی خودش چپ و راست بهم دروغ میگه

يكم عادي باشي حل ميشه براش 

خداکنه بخدا تو این دوسال ک ازدواج کردم روز خوش ندیده بودم ی مدت ک بهم خیانت کرده بود کلا افسرده بودم به خودکشی هم رسیده بودم الان ی ماهه حالم خوب شده باز اینجوری شد و دعوا کردیم حالم بد شد و از زندگی ناامید😔😔