2777
2789
عنوان

۹ روز دیگه زایمانمه...

| مشاهده متن کامل بحث + 1236 بازدید | 145 پست
ممنونم عزیزم از تبریکت بیمارستان منم خصوصیه ینی چیزی نبرم؟

عزیزم زنگ بزن بیمارستانت بپرس تو ساکش چیا بهتون میدن؟چون بمن پوشک برای بچه و خودم و شورت یکبارمصرف برای خودم و دمپایی و حوله و لیوان یبار مصرف و اینا رو دادن.بستگی به بیمارستانت داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پمپ درد بزارم شیاف هم لازمه؟؟  مامانم قراره بیاد ولی روم نمیشه اصلااا  تازه همش فکرم مشغ ...

اره درد زیاده گلم شیاف ببر هر دو ساعت مادرت بذاره حتما وگرنه نمیتونی بچه شیر بدی و نگه داری 

اصلا غصه نخور چیزی نیس مادرته همه ی ماهاهم تا قبل زایمان مادرامون جاییمونو ندیدن

تاپیکای زایمان طبیعی یا سزارین منو اد کنین عشقولیا😘😘😍❤
اصلا استرس نداشته باش نهايتش فقط ده دقيقه يا يه ربع دود داره اونم فقط موقعس كه ميخوايي از تخت بلند ...

اره یه بار تجربش و دارم خیلی برام دعا کن محتاج دعام چند روزه استرس دادم 

پمپ درد بزارم شیاف هم لازمه؟؟  مامانم قراره بیاد ولی روم نمیشه اصلااا  تازه همش فکرم مشغ ...

شياف نياز نيست ببري اصلا 

اگه شياف نياز باشه يا همسرتون رو ميفرستن از بيرون بخره يا خودشون از بميارستان برات استفاده ميكنن

سلام عزیزم،ببخشید من نمیدونم،چون هنوز تجریه نکردم😔 میخواستم بگم اگه میشه موقع زایمان دعا کنین منم ...

سلام عزیزمممم امیدوارم هرچه زودتر بیای و بگی مامان شدییی🥰🥰همه توکلت به خدا باشه حتتتما میبینتت

مگه ميشه چيزي نبري اونايي كه نوشتم رو ببر حتما بيمارستان لباس و كمپوت و اينجور چيزا به مريضش نميده ...

شما بعد زایمان کمپوت خوردی؟من کلن هیچی اجازه ندادن بخورم تا فرداش.فرداش هم صبحانه چای و عسل و نهار آبمیوه.بعدشم که مرخصم کردن گفتن به هیچ عنوان کمپوت و شکلات و شیرینی و کلن چیزای شکردار نخورم چون بخیه دیر جوش میخوره

شياف نياز نيست ببري اصلا  اگه شياف نياز باشه يا همسرتون رو ميفرستن از بيرون بخره يا خودشون از ...

بعضی بیمارستانا رسیدگیشون افتضاحه اخه حتی بعضی خصوصیا

تاپیکای زایمان طبیعی یا سزارین منو اد کنین عشقولیا😘😘😍❤