مامان_جوجه_کوچولووو مدیر عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 347 عنوان ۹ روز دیگه زایمانمه... | مشاهده متن کامل بحث + 1236 بازدید | 145 پست سلام خانومامن نه روز دیگه نوبت سزارین دارم، خیلی اضطراب دارممیشه از تجربه هاتون برای راحتتر سپری کردن دوره بعد از زایمان بگید؟و اینکه چه چیزهایی توی بیمارستان نیاز دارمممنون میشم 1399/01/08 | 02:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_جوجه_کوچولووو مدیر استارتر عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 347 وای منم ۱۱ روز دیگه سزارینم منم استرس دارم...بعد زایمان وقتی که باید راه بری تا میتونی راه برو هر چق ... ان شاالله شما هم به راحتی و سلامتی زایمان کنیواقعا استرست رو درک میکنمچه خوب که گفتی اصلا به فکرشون نبودم
rozzzzz95 عضویت: 1398/04/18 تعداد پست: 4654 همراهت فلاکس و لیوان و قاشق بردار خرما و نسکافه و شیره انگور هم ببر بعد عمل وقتی که میگن چیزی بخوری اول چتدتا خرما بخور با شیره انگور هم شربت درست کن خیلی مقوی و خونسازه پسرام نفسام خدایا خودت مواظبشون باش عضویتمو بیخیال کاربری قدیمی ام قبلی ترکید
sansiz عضویت: 1393/07/12 تعداد پست: 4015 مسشم ۳۸ هفته و خورده ای شما چی؟ من سونو تاریخ زایمانو زده 14تیر،،میخواستم ببینم 2هفته زودتر عمل میکنن؟،خیلی دوس دارم دخترم مثل خودم خردادی بشه🙈🙈آخه پسرم مثل باباش دی ماهیه
samiiiiiiiiiiiiiiiii عضویت: 1397/07/06 تعداد پست: 3689 چه خوب که سزلرین رو انتخاب کردی..اصلا استرس نداشته باش چون خیلیییی راحتر از چیزی ک فکرشو میکنیه..فقط از بیمارستان ک مرخص شدی حتما گن ببند..اینطوری هم شکمت سریع جمع میشه هم دردت فوق العاده کمتر میشه❤️ 🧡
النا_ناز عضویت: 1392/03/08 تعداد پست: 2189 اره خیلی خیلی سخته...من استرس اتاق عمل و اینا رو دارم اصلا استرس نداشته باش نهايتش فقط ده دقيقه يا يه ربع دود دارهاونم فقط موقعس كه ميخوايي از تخت بلند شي راه بري فقط بار اولش سخته همونم قابل تحمله
مامان_جوجه_کوچولووو مدیر استارتر عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 347 به سلامتی عزیزم پیشاپیش قدم نورسیدتون مبارک.اول اینکه بستگی به بیمارستانت داره.من بیمارستانم خصوصی ب ... ممنونم عزیزم از تبریکتبیمارستان منم خصوصیه ینی چیزی نبرم؟
soodeee عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 1397 من سونو تاریخ زایمانو زده 14تیر،،میخواستم ببینم 2هفته زودتر عمل میکن،خیلی دوس دارم دخترم مثل خودم خر ... منم خردادیم😇 تاپیکای زایمان طبیعی یا سزارین منو اد کنین عشقولیا😘😘😍❤
النا_ناز عضویت: 1392/03/08 تعداد پست: 2189 من سونو تاریخ زایمانو زده 14تیر،،میخواستم ببینم 2هفته زودتر عمل میکنن؟،خیلی دوس دارم دخترم مثل خودم ... بخاطر تاريخ تولد اينكارو نكن بچه وقتي ٣٨ هفته اش تموم ميشه اعضاي بدنش هم تكميل ميشه
سحر۷۰ عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 3088 ان شاالله شما هم به راحتی و سلامتی زایمان کنی واقعا استرست رو درک میکنم چه خوب که گفتی اصلا به فکر ... اره منم سر بچه اولم نمیدونستم...بعدش کمپوت زیاد بخور که شکمت کار کنه وگرنه فرداش مرخص نمیکنن..دولتی میری یا خصوصی
مامان_جوجه_کوچولووو مدیر استارتر عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 347 اگه خصوصی میری بگو پمپ درد بذارن برات اگه دولتی که خودت بخر از بیرون و ببر یه بسته شیاف دیکلوفناک 10 ... پمپ درد بزارم شیاف هم لازمه؟؟ مامانم قراره بیاد ولی روم نمیشه اصلااا تازه همش فکرم مشغوله چجوری جلوی مامانم بچه رو شیر بدم😅
sansiz عضویت: 1393/07/12 تعداد پست: 4015 ممنونم عزیزم از تبریکت بیمارستان منم خصوصیه ینی چیزی نبرم؟ حتما از بیمارستانت سوال کن،من سر پسرم خصوصی رفتمو همه چی بیمارستان داد،دومی هم میرم خصوصی سوال کردم همه چی باید خودمون ببریم
مامان_جوجه_کوچولووو مدیر استارتر عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 347 اگه خصوصی میری بگو پمپ درد بذارن برات اگه دولتی که خودت بخر از بیرون و ببر یه بسته شیاف دیکلوفناک 10 ... حتمااا اگر قابل باشم دعات میکنم و ان شاالله بعد از زایمان میام و تعریف میکنم چطور بود
سحر۷۰ عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 3088 من سونو تاریخ زایمانو زده 14تیر،،میخواستم ببینم 2هفته زودتر عمل میکنن؟،خیلی دوس دارم دخترم مثل خودم ... اره سزارین رودتر عمل میکنن
النا_ناز عضویت: 1392/03/08 تعداد پست: 2189 ممنونم عزیزم از تبریکت بیمارستان منم خصوصیه ینی چیزی نبرم؟ مگه ميشه چيزي نبرياونايي كه نوشتم رو ببر حتمابيمارستان لباس و كمپوت و اينجور چيزا به مريضش نميده من اتاقم وي آي پي بود ولي حتي پوشك بچه و پوشك زايماني هم به عهده خودمون بود