2777
2789
عنوان

۹ روز دیگه زایمانمه...

| مشاهده متن کامل بحث + 1236 بازدید | 145 پست
وای منم ۱۱ روز دیگه سزارینم منم استرس دارم...بعد زایمان وقتی که باید راه بری تا میتونی راه برو هر چق ...

ان شاالله شما هم به راحتی و سلامتی زایمان کنی

واقعا استرست رو درک میکنم

چه خوب که گفتی اصلا به فکرشون نبودم

همراهت فلاکس و لیوان و قاشق بردار خرما و نسکافه و شیره انگور هم ببر بعد عمل وقتی که میگن چیزی بخوری اول چتدتا خرما بخور با شیره انگور هم شربت درست کن خیلی مقوی و خونسازه

پسرام نفسام   خدایا خودت مواظبشون باش  عضویتمو بیخیال کاربری قدیمی ام قبلی ترکید  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسشم ۳۸ هفته و خورده ای شما چی؟

من سونو تاریخ زایمانو زده 14تیر،،میخواستم ببینم 2هفته زودتر عمل میکنن؟،خیلی دوس دارم دخترم مثل خودم خردادی بشه🙈🙈آخه پسرم مثل باباش دی ماهیه

چه خوب که سزلرین رو انتخاب کردی..

اصلا استرس نداشته باش چون خیلیییی راحتر از چیزی ک فکرشو میکنیه..

فقط از بیمارستان ک مرخص شدی حتما گن ببند..اینطوری هم شکمت سریع جمع میشه هم دردت فوق العاده کمتر میشه❤️

🧡
اره خیلی خیلی سخته...من استرس اتاق عمل و اینا رو دارم

اصلا استرس نداشته باش نهايتش فقط ده دقيقه يا يه ربع دود داره

اونم فقط موقعس كه ميخوايي از تخت بلند شي راه بري  فقط بار اولش سخته  همونم قابل تحمله

من سونو تاریخ زایمانو زده 14تیر،،میخواستم ببینم 2هفته زودتر عمل میکن،خیلی دوس دارم دخترم مثل خودم خر ...

منم خردادیم😇

تاپیکای زایمان طبیعی یا سزارین منو اد کنین عشقولیا😘😘😍❤
من سونو تاریخ زایمانو زده 14تیر،،میخواستم ببینم 2هفته زودتر عمل میکنن؟،خیلی دوس دارم دخترم مثل خودم ...

بخاطر تاريخ تولد اينكارو نكن بچه وقتي ٣٨ هفته اش تموم ميشه اعضاي بدنش هم تكميل ميشه

ان شاالله شما هم به راحتی و سلامتی زایمان کنی واقعا استرست رو درک میکنم چه خوب که گفتی اصلا به فکر ...

اره منم سر بچه اولم نمیدونستم...بعدش کمپوت زیاد بخور که شکمت کار کنه وگرنه فرداش مرخص نمیکنن..دولتی میری یا خصوصی

اگه خصوصی میری بگو پمپ درد بذارن برات اگه دولتی که خودت بخر از بیرون و ببر یه بسته شیاف دیکلوفناک 10 ...

پمپ درد بزارم شیاف هم لازمه؟؟ 

مامانم قراره بیاد ولی روم نمیشه اصلااا 

تازه همش فکرم مشغوله چجوری جلوی مامانم بچه رو شیر بدم😅

ممنونم عزیزم از تبریکت بیمارستان منم خصوصیه ینی چیزی نبرم؟

حتما از بیمارستانت سوال کن،من سر پسرم خصوصی رفتمو همه چی بیمارستان داد،دومی هم میرم خصوصی سوال کردم همه چی باید خودمون ببریم

اگه خصوصی میری بگو پمپ درد بذارن برات اگه دولتی که خودت بخر از بیرون و ببر یه بسته شیاف دیکلوفناک 10 ...

حتمااا اگر قابل باشم دعات میکنم و ان شاالله بعد از زایمان میام و تعریف میکنم چطور بود

ممنونم عزیزم از تبریکت بیمارستان منم خصوصیه ینی چیزی نبرم؟

مگه ميشه چيزي نبري

اونايي كه نوشتم رو ببر حتما

بيمارستان لباس و كمپوت و اينجور چيزا به مريضش نميده 

من اتاقم وي آي پي بود ولي حتي پوشك بچه و پوشك زايماني هم به عهده خودمون بود