2777
2789
عنوان

میشه بیاین خواهش میکنم

118 بازدید | 19 پست

تازه فهمیدیم بابام سرطان معده داره البته خداروشکر زود فهمیدیم در مراحل اولیست علائم سرطان رو هنوز بروز نداده خدارو هزار بار شکر غذاشو میخوره تصادفی فهمید من شب و روزم شده گریه چون متاسفانه بدخیمه امکان بهبودی هست ؟؟خیلی میترسم که جاهای دبگه بدنشونو درگیر کنه 6جلسه دکتر شیمی درمانی نوشته با 25جلسه پرتو درمانی میشه دعاش کنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زخم معده شدید گرفته بود حتما..

منم تا مرزش رفتم وحشتناکی ان‌شاالله که خوب شه

وقتی تو زندگیت به مشکل بر خوردی،از خدا گلایه نکن، به این فکر کن زندگی کیو جهنم کردی ک داری تقاص کارتو پس میدی' خودم تعلیق کردم!

خدا بهش سلامتی بده انشاله ب زودیه زود حالش خوب میشه امیدتون ب خدا باشه عزیزم

دلشکسته ک باشی...ساده ترین حرف ها اشکت را در می اورند...دلشکستگی پیچیده نیست...یک دل،یک آسمان،یک بغض از آرزو های ترک خورده                                                         ...به همین سادگی...                    دلشکستگی هایم را زیر دوش حمام میبرم...    بغض هایم را زیر شر شر آب داغ میترکانم...                       تا همه فکر کنند                          قرمزی چشمانم از دم کردن حمام است...                دلشکستگی درد دارد معنا ندارد      
نه اخه پاتولوژی گفته سرطانه

نه منظورم اینه قبل سرطان زخم معده شدید میگیره بعد تبدیل به سرطان میشه دیگه

بازم شکر خدا زودتر فهمیدید

وقتی تو زندگیت به مشکل بر خوردی،از خدا گلایه نکن، به این فکر کن زندگی کیو جهنم کردی ک داری تقاص کارتو پس میدی' خودم تعلیق کردم!
نه منظورم اینه قبل سرطان زخم معده شدید میگیره بعد تبدیل به سرطان میشه دیگه بازم شکر خدا زودتر فهمید ...

هیچ علائمی نداره الانم نداره اصلا مشکل معده نداشت خودشم وقتی فهمید تعجب کرد فقط دکترا گفتن کر کنین زود فهمیدین

هیچ علائمی نداره الانم نداره اصلا مشکل معده نداشت خودشم وقتی فهمید تعجب کرد فقط دکترا گفتن کر کنین ز ...

چطوری پس گرفته....

ارثی چیزی نداشتید؟

حمد میخونم براش ان‌شاالله خوب بشن

ممنون یکم خودمو باختم

روحیتو نباز گلم خداروشکر دکترام ک گفتن ب موقه فهمیدن خدا خیلی بزرگه توکلت ب خدا باشه

مام سرطانی داشتیم اما متاسفانه وقتی فهمیدیم ک کار از کار گذشته بود

دلشکسته ک باشی...ساده ترین حرف ها اشکت را در می اورند...دلشکستگی پیچیده نیست...یک دل،یک آسمان،یک بغض از آرزو های ترک خورده                                                         ...به همین سادگی...                    دلشکستگی هایم را زیر دوش حمام میبرم...    بغض هایم را زیر شر شر آب داغ میترکانم...                       تا همه فکر کنند                          قرمزی چشمانم از دم کردن حمام است...                دلشکستگی درد دارد معنا ندارد