2777
2789
عنوان

بهش گفتم به تو ربطی نداره...ازم ناراحت شد😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1306 بازدید | 49 پست
این کار رو نکن، اجازه بده تا فردا

باشه الان دیر وقتم هست بعدم ازم می پرسن چرا به خودش زنگ نزدی ضایع است خیلی😞

حتما میخای بگی من ی دختر کوچولوی احساساتی هستم ... بابا خودم میدونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم چرادلم براپدرت سوخت ادم وقتی نعمت دستشه بایدقدرشوبدونه .ی زمانی پدرمادرانیستن توواین دنیا.ف ...

من میخوام آشتی کنم به شرطی که بعضی رفتاراشو درست کنه ... ولی اون تغییر نمیکنه

نه وقتش نبوده هنوز بچس  دیروز که سرزده رفتم خونشونم اتاقش وحشتناک بهم ریخته بود فهمیدم تا حالا ...

ای بابا ، حتما الانم مامانش این وظیفه رو محول کرده به زنش

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
من خودم مردم.مجردم.اتفاقا.برای بقای یک رابطه وزندگی همچین کارهای لازمه.چه ازطرف زن چه ازطرف مرد

عذرخواهی هیچ آدمی رو کوچیک نمی کنه اماااااا اصول خودش رو داره. 

گیر سه پیچ دادن وقتی طرف ازت ناراحته اصلاااا خوشایند نیست. باید بهش فرصت آروم شدن داد. 

ممکنه بهشون بگه اگه زنم بود بگید خوابه، اونوقت همه متوجه میشن شما قهرید، اصلا وجهه خوبی نداره.  ...

باشه چند تا پیام براش فرستادم فعلا هر چند خاموشه

كاري كه باباي من در حق مادرم و ٣تا بچه اش كرد،هيشكي نكرده!معتاد بود مادرمو كتك ميزد،فحشاي ناجور ميداد،نميذاشت مامانم بره عروسي و مهموني هاي خواهر برادراش، مدير عامل بانك ملت استان بود،مادرم زيباييش هنوزم زبانزده(ماهيچ كدوم شبيه مامانم نشديم)به مادرم خيانت كرد،از كار اخراجش كردن و همه شهر فهميدن ماجرارو،هركي با ما به مشكل برميخورد اينو ميكوبيد تو سرمون تو مدرسه باشگاه فك و فاميل،دوست پسر و شوهر،برادرمو انقد دوستاش تحقير كردن سر اين ماجرايي كه جز بابام كسي مقصر نبود طفلك افسردگي گرفت،پزشكي قبول شد،با يه دختري دوست شد باباي دختره سر قضيه بابام نذاشت دختره داداشمو ببينه حالش بدتر شد😔خواهرم سر اين موضوع با يكي ازدواج كرد كه واقعا در حد خودش نبود چون ميگفت كسي ديگه باهام ازدواج نميكنه،يبار دوره دانشجويي كه خوابگاه زندگي ميكردم با يكي بحثم شد قهر كرديم،فرداييش من كلاسم تموم شد اومدم خوابگاه ديدم هيشكي تو اتاق نيس گقتن جمع شدن اتاق ١١٢ تولد فلانيه،منم اماده شدم زود رفتم پايين ديدم اوني كه باهاش قهر بودم و همشهريم بود همه اين ماجراي بابامو داره به كل خوابگاه تعريف ميكنه😔😔هيچ وقت حلالش نميكنم،بعد اون من انتقالي گرفتم يه شهر ديگه نتونستم تو اون دانشگاه بمونم😔😔😔😔ولي هيچ وقتم نشد با بابام قهر كنم دلم واسش ميسوخت از عرش به فرش اومده بود،شبا كه بيدار ميشدم ميديدم داره تو اشپزخونه تنهايي گريه ميكنه،من ٧ ساله ازدواج كردم ولي هميشه زبونم جلو شوهرم كوتاهه،چون دو سه بار كه جواب دادم بهش همين قضيه رو كوبيده سرم

استارتر معذرت ميخوام تو تاپيكت اينارو نوشتم عزيزم❤️يهو دلم پر شد😔😔از دل نامزدت دربيار ازش معذرت بخواه خودتو بذار جاي اون ببين اون چي ميگفت يا چيكار ميكرد از دلت درميومد،همونكارو بكن،گير سه پيچم نده كه عصبيش كني،من بودم عذر ميخواستم از همسرم ميگفتم ببخشي از دخنم درومد خودمم شرمندم از حرفم به تو مربوط نباشه به كي باشه؟!!من و تو يه نفريم،تمام روح و وجودمي،نميتونم به بابام بگم چون اذيت ميشم😔چون اصلا راه نداره،كاش ميگفتي خودتو از پنجره پرت كن بيرون ميگفتم چشم ولي اين نميشه،اميدوارم دركم كني ومعذرت خواهيمو قبول كني خيلي بي قرارم از اينكه ناراحت شدي از دستم  منتظر پيامت هستم💐

من میخوام آشتی کنم به شرطی که بعضی رفتاراشو درست کنه ... ولی اون تغییر نمیکنه

اشکالی نداره

بخودت بگوبزارهرچی دلش میخادبگه پدرمه دیگه.اگه جوابشوندم نمیگن لالم مگه چی میشه جوابشوندی.هرچ میتونی بهش احترام بزار.خیلی حس بدیه فکرکنی بچه ای ک ب این زحمتی بزرگش کردی روت وایسته.ان شاءالله بچه داربشی میفهمی من چی میگم

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀
عذرخواهی هیچ آدمی رو کوچیک نمی کنه اماااااا اصول خودش رو داره.  گیر سه پیچ دادن وقتی طرف ازت ن ...

شمافرض کنید.سر.یه قضیه مقصرطرف مقابل شماست .بااین حال شمامعذرت خواهی کنید.برای بقایی زندگیتون چه ایرادی داره .هیچکس ازمغروربودن سودی نمیبره عذرخواهی اصولی نداره خانم.باوربفرمایید

كاري كه باباي من در حق مادرم و ٣تا بچه اش كرد،هيشكي نكرده!معتاد بود مادرمو كتك ميزد،فحشاي ناجور ...

قبل عقدمونم چند نفر که یکیش همین نامزدم بود بهم گیر داده بودن آشتی کن 

منم چند روز معمولی رفتار کردم ولی بازم بهم بی احترامی کرد و همون حرفای همیشگیشو زد منم دیگه همون شدم😶

شمافرض کنید.سر.یه قضیه مقصرطرف مقابل شماست .بااین حال شمامعذرت خواهی کنید.برای بقایی زندگیتون چه ایر ...

هر آدمی وقتی ناراحته نیاز داره به زمان واسه آروم شدن، واسه دو دو تا چهارتا کردن.

من وقتی عصبانی هستم شما بیا پای منو ببوس، هی بگو معذرت میخوام، من با پا میزنم تو دهنت چهار تا فحش هم بهت میدم. 

اما وقتی آرومم یه کلمه میگی من معذرت میخوام، بغلت می کنم و میگم این چه حرفیه عزیزم، پیش میاد. 

اینه اصول عذرخواهی آقای مجرد. باید اجازه آروم شدن به طرف داد

هر آدمی وقتی ناراحته نیاز داره به زمان واسه آروم شدن، واسه دو دو تا چهارتا کردن. من وقتی عصبانی هست ...

شما.عذرخواهی رو.باچاپلوسی اشتباه گرفتید.کی گفته عذرخواهی یعنی بوسیدن پا.........این بقرآن نوبرشه.کسی بخوادعذرخواهی کنه مگه بایدپای طرفوببوسه؟؟؟

شما.عذرخواهی رو.باچاپلوسی اشتباه گرفتید.کی گفته عذرخواهی یعنی بوسیدن پا.........این بقرآن نوبرشه.کسی ...

من فک میکنم اون بیشتر از مامانش اعصبانی باشه تا من

به هر حال من حرف بدی زدم و براش پیام فرستادم و عذرخواهی کردم تا ببینم کی جوابمو میده😔

از راهنمایی شما ممنونم🌹