هر چیزی اصول خودش رو داره حتی عذرخواهی کردن.
کسی که مقصره یکبار عذرخواهی می کنه بعد به طرف فرصت فکر کردن و آروم شدن میده، وقتی این اتفاق افتاد و طرف آروم شد با هم صحبت می کنن و اگه لازم بود مجددا عذرخواهی می کنه.
ولی وقتی همسرت هنوز آروم نشده، هی زنگ بزن هی پیام بده، دوباره زنگ بزن، التماس کن که منو ببخش من معذرت می خوام و... ، دوباره هی زنگ پشت زنگ، همه خانواده خبردار بشن و...
که چی بشه؟ مثلا بگی خیلی دوستت دارم؟
نخیررررررر
اینجور طرف به خودش اجازه میده تلفنش رو خاموش کنه، به خودش اجازه میده جواب تلفنت رو نده، به خانواده اش بگه اگه همسرم زنگ زد بپیچونیدش، یا حتی توهین و بی احترامی کنه.
آدمی که در زمان نادرست زیاد به پر و پای همسرش بپیچه حتی از روی مهر و محبت، خیلی زود از چشم خواهد افتاد، این رفتار به هیچ عنوان باعث تحکیم رابطه نخواهد شد، بالعکس باعث میشه آدم حس کنه یکی آویزونشه که لحظه ای از دستش آرامش نداره و کم کم ازش فاصله می گیره.
بعد اون کسی که این رفتار رو داشته ( همون آدمی که اصرار به تحکیم رابطه داره) مدام با خودش فکر می کنه من که همه کار واسش کردم، من که چه مقصر بودم و چه نبودم خودم رفتم سمتش، من که بهش ثابت کردم دوسش دارم پس چرا ازم دور شد؟ چرا دیگه دوستم نداره.
همیشه همیشه همیشه آدم باید سعی کنه طوری رفتار کنه که دیگران بهش توهین نکنن و قبح این مسئله ریخته نشه. اگه عذرخواهی طبق اصول انجام بشه هرگز توهینی در کار نخواهد بود.
موفق باشی