2777
2789
عنوان

بهش گفتم به تو ربطی نداره...ازم ناراحت شد😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1306 بازدید | 49 پست
شما.عذرخواهی رو.باچاپلوسی اشتباه گرفتید.کی گفته عذرخواهی یعنی بوسیدن پا.........این بقرآن نوبرشه.کسی ...

نمیدونم چند سالتونه ولی میدونم با این طرز تفکر به سرعت دل طرف مقابلتون رو خواهید زد. 

و بعد می شینی با خودت فکر می کنی من که همه کار واسش می کنم پس چرا ازم دوری می کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متوجه منظورتون نشدم.اگه ممکنه واضحتربگید

هر چیزی اصول خودش رو داره حتی عذرخواهی کردن.

کسی که مقصره یکبار عذرخواهی می کنه بعد به طرف فرصت فکر کردن و آروم شدن میده، وقتی این اتفاق افتاد و طرف آروم شد با هم صحبت می کنن و اگه لازم بود مجددا عذرخواهی می کنه. 

ولی وقتی همسرت هنوز آروم نشده، هی زنگ بزن هی پیام بده، دوباره زنگ بزن، التماس کن که منو ببخش من معذرت می خوام و... ، دوباره هی زنگ پشت زنگ، همه خانواده خبردار بشن و... 

که چی بشه؟ مثلا بگی خیلی دوستت دارم؟ 

نخیررررررر

اینجور طرف به خودش اجازه میده تلفنش رو خاموش کنه، به خودش اجازه میده جواب تلفنت رو نده، به خانواده اش بگه اگه همسرم زنگ زد بپیچونیدش، یا حتی توهین و بی احترامی کنه. 

آدمی که در زمان نادرست زیاد به پر و پای همسرش بپیچه حتی از روی مهر و محبت، خیلی زود از چشم خواهد افتاد، این رفتار به هیچ عنوان باعث تحکیم رابطه نخواهد شد، بالعکس باعث میشه آدم حس کنه یکی آویزونشه که لحظه ای از دستش آرامش نداره و کم کم ازش فاصله می گیره. 

بعد اون کسی که این رفتار رو داشته ( همون آدمی که اصرار به تحکیم رابطه داره) مدام با خودش فکر می کنه من که همه کار واسش کردم، من که چه مقصر بودم و چه نبودم خودم رفتم سمتش، من که بهش ثابت کردم دوسش دارم پس چرا ازم دور شد؟ چرا دیگه دوستم نداره. 

همیشه همیشه همیشه آدم باید سعی کنه طوری رفتار کنه که دیگران بهش توهین نکنن و قبح این مسئله ریخته نشه. اگه عذرخواهی طبق اصول انجام بشه هرگز توهینی در کار نخواهد بود. 

موفق باشی

اشتی کن حتما پیام بده یا زنگ‌بزن بگو عصبی شدم یه معذرت خواهی کوچیک بکن کش ندین 

اصلا با من قهر نبوده خخخ من اینجوری فکر کردم یعنی این تصور خودم بود😖😝

گفت دیشبش تا صبح بیدار بوده و واقعا خوابش میومده 😊

و اینکه زن عموم حسابی رفته رو مخش😆 

حتما میخای بگی من ی دختر کوچولوی احساساتی هستم ... بابا خودم میدونم