2777
2789
عنوان

واقعا چهل سن پیرشدنه

14180 بازدید | 585 پست

من دقیقا از پارسال بارها کلمه حاج خانم رو شنیدم یعنی از 39 سالگیم قبلش اصلا بهم نمیگفتن

تیپمم اسپورته این نشونه اینه که دیگه پیر شدم زندگی به چه درد میخوره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عع، این چی بود دیدم این ساعت صبح🥲😅 خیلی هم خوبیم..زندگی هم قشنگه😉❤️ بابا سنی نداریم که...ملی تجربه کردیم...کلی زندگی کردیم..قرار نبود که بزرگ تر نشیم🥲

✨با یاد بهرام بیضایی بزرگ، اسم فامیل خویش را از ایشان وام گرفتم✨زنی هستم در آستانه ی چهل سالگی✨اگر کمتر از سی سال دارید سعی کنید با من وارد بحث نشید. مرسی از شما😉از سال نود و شش اینجام✨

من ۴۲ سالمه هنوز برام خواستگار پیدا میشه 😂

بیخود میکنه کسی بگه حاج خانم

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁

من چهل سالمه تا حالا ندیدم کسی لفظ های خانمهای جا افتاده رو برام به کار ببره. شاید بچه هاتون اختلاف سنی زیادی باهاتون ندارن و افراد فکر میکنن شما سن بالاتری دارید یا اینکه واقعا تیپ شما مناسب سن تون نیست.