2777
2789
عنوان

بهش گفتم به تو ربطی نداره...ازم ناراحت شد😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1306 بازدید | 49 پست
اتفاقابهش زنگ بزن عذرخواهی هم بکن.آدم باعذرخواهی کوچک نمیشه بذارزندگی ازریشه درست بعمل بیاد‌.باقهروب ...

آخه گفت خستم میخوام بخوابم دو دلم زنگ بزنم یا نه😞

حتما میخای بگی من ی دختر کوچولوی احساساتی هستم ... بابا خودم میدونم
عزیزم خب حق داره ناراحت بشه . جمله ی "به تو ربطی نداره" اگر چه خیلی بی احترامی نی .ولی خیلی ادم رو ن ...

😶هیچ وقت باهاش بد حرف نزده بودم ازم توقع نداشت اینجوری بگم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😶هیچ وقت باهاش بد حرف نزده بودم ازم توقع نداشت اینجوری بگم

خب عدرخواهی کن .بگو از دهنم در اومده

شیک بودن تو ذات همه ی دختراست از جمله خودم😁😎همون دختر شیک قبلیم که پروفایلم رو حذف کردم
اصلاشمافک کنید.خوابیده .بهش زنگ بزنید.بیدارش کنیدچندکلمه حرف عاشقانه.شوخی .یاهرچی که خوشش میادبهش بز ...

باشه فقط خدا کنه برداره

من بحث نکردم خودش شروع کرد  میخواست بیاد ولی زن عموم نذاشته بیاد گفته هفته ی بار این هفته هم د ...

پسری که هنوز اجازش دست مادرشه به نظرت وقت زن گرفتنش بوده؟

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

نمیدونم چرادلم براپدرت سوخت

ادم وقتی نعمت دستشه بایدقدرشوبدونه .ی زمانی پدرمادرانیستن توواین دنیا.فقط حسرتش میمونه.

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀
پسری که هنوز اجازش دست مادرشه به نظرت وقت زن گرفتنش بوده؟

نه وقتش نبوده هنوز بچس 

دیروز که سرزده رفتم خونشونم اتاقش وحشتناک بهم ریخته بود فهمیدم تا حالا مامانش اتاقشو مرتب میکرده😮