2777
2789

نامزدم فک میکنه مقصر منم که نمیتونیم همدیگرو ببینیم به خاطر کرونا از من انتظار داره با مادرش صحبت کنم با پدرم صحبت کنم ... 

میگه تو بگی حرف تو رو گوش میدن...

منم بهش گفتم من 10 ساله با بابام حرف نزدم😔 خودت که میدونی باهاش قهرم حالا بیام بگم من دلم واسه نامزدم تنگ میشه اجازه بده خونه ما بمونه ...

نممی توووونم ...

خیلی اصرار کرد ... بیست بار گفت آشتی کن خب

منم میخواستم بگم آشتی کردن من اصلا ربطی به این موضوع نداره

نمیدونم چرا از دهنم دراومد ... به تو ربطی نداره

حالا جوابم نمیده

چی کار کنم😭

حتما میخای بگی من ی دختر کوچولوی احساساتی هستم ... بابا خودم میدونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

براش یه مسیج بزن و همین توضیح رو بده که اشتباه از دهنت دراومده و عذرخواهی کن

بهش گفتم منظوری نداشتم ... فقط نگام کرد بعدم گفت خوابم میاد خستم تماسو قطع کرد

میشه بگی چرا قهری؟ منم از بابام خوشم نمیاد😐😐 توسالم کلا دوسه روز حرف میزنیم 

به دلایلی که برمیگرده به ده دوازده سال پیش 

به خاطر رفتارای بدش و اخلاق ناجورش

نامزدم پسرعمومه خودش همون موقع در جریان همه چی بوده تقریبا

به دلایلی که برمیگرده به ده دوازده سال پیش  به خاطر رفتارای بدش و اخلاق ناجورش نامزدم پسرعموم ...

نامزدت تاحالا چیزی نگفته دراین مورد؟ من بابام هیچوقت خوب نبود میترسم یا بد گیرم بیاد یا خوب باشه بعدا بابام بشه تف سربالا😶

دربازی زندگی:گاهی پیروز میشویم،گاهی شکست میخوریمدر هر دو حالتما باید به بازی ادامه دهیم
نامزدت تاحالا چیزی نگفته دراین مورد؟ من بابام هیچوقت خوب نبود میترسم یا بد گیرم بیاد یا خوب باشه بعد ...

همیشه حق رو به من میده

چقدر راجع به اين چيزا با نامزدت بحث ميكني 

والا ماهم عقديم شب خونه هم نميخوابيم الان بيرونم نميتونيم بريم فقط شام و نهار ميريم خونه هم 

واسه همه سخته اين روزا بهتره سخت ترش نكنيم 

عزیزم خب حق داره ناراحت بشه . جمله ی "به تو ربطی نداره" اگر چه خیلی بی احترامی نی .ولی خیلی ادم رو ناراحت میکنه یعنی شاید ناراحت تر از یه فحش ....بهش زنگ بزن و عدرخواهی کن .در پناه حق باشی

شیک بودن تو ذات همه ی دختراست از جمله خودم😁😎همون دختر شیک قبلیم که پروفایلم رو حذف کردم
چقدر راجع به اين چيزا با نامزدت بحث ميكني  والا ماهم عقديم شب خونه هم نميخوابيم الان بيرونم نم ...

من بحث نکردم خودش شروع کرد 

میخواست بیاد ولی زن عموم نذاشته بیاد گفته هفته ی بار این هفته هم دیدن همو کلی بحث با مادرش کرده حالا هم با من 😞