سلام بچه هامی خاستم بگم چندسال پیش باتوسل ب شهیدابراهیم هادی ک توخودنی نی سایت باهاش اشناشدم ب حاجتم رسیدم. شمام امتحان کنیدمن یکی که مدیونشم. فقط چندتایس نذرکردم ازطرف ایشون هدیه به حضرت زهرا(س) چون واقعاارادت خاصی ب خانم فاطمه زهراداشتند.
من عاشق کمک کردنم حالا از هر نوع کمکی باشه هر چی از دستم بر بیاد در توانم باشه بخاطر همین از بچه گی عاشق بیمارستان و پزشک شدن شدم خیلی دوست داشتم آرزوم برآورده بشه ک شد ومن الان در کار درمانم و دکتر شدم 🥳🥳🥳
منم نذر کردم ولی فعلا که هیجی،حاجت من اینجوری نیست که سریع مشخص بشع...
من حس میکنم اصلا صدام به اسمون نمیرسع😟😢
باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤ رسیدنبه آرزوم،آرزومه😇 میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐 یعنی خرتراز من خود خرمم که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽
منم به زودی مـــآدَر میـــشـــم به لطف خدای مهربونم✨💛🌙یه روزی میرسه که وقتی خورشید میاد و بهم سلام میکنه من وتو و بابایی رو با هم میبینه آلوچه کوچولوی من!👸🏻👼🏻🤴🏻الوچه کوچولوی من کاش زودتر بیایی تا مامان عذاب نکشه بخاطر دوریت،بیا تا ببوسمت،بوتو نفس بکشم،بغلت کنم،موهاتو شونه کنم،نوازشت کنم قول میدم مامان خوبی باشم تو فقط بیا جان دلم….
منم نذر کردم ولی فعلا که هیجی،حاجت من اینجوری نیست که سریع مشخص بشع... من حس میکنم اصلا صدام به اسم ...
ایییی منممممم اینطوری فک میکنم 😔
من عاشق کمک کردنم حالا از هر نوع کمکی باشه هر چی از دستم بر بیاد در توانم باشه بخاطر همین از بچه گی عاشق بیمارستان و پزشک شدن شدم خیلی دوست داشتم آرزوم برآورده بشه ک شد ومن الان در کار درمانم و دکتر شدم 🥳🥳🥳
اسی میشه قشنگ توضیح بدی)چطوری نذر کردی؟ حاجتت چی بود؟
این درسته که هروقت واقعا حال روحیت خوب نباشه و واقعا دلت حاجتتو بخاد دعا کنی بهش میرسی؟؟؟🙁
باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤ رسیدنبه آرزوم،آرزومه😇 میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐 یعنی خرتراز من خود خرمم که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽