2777
2789
عنوان

دخترا میشه لطفاً بیاین حالم بده

37 بازدید | 4 پست

بچهها من بنا به دلایلی نشد پارسال کنکور بدم،و مدام خانواده بهم سرکوفت میزنن و تحقیر میکنن،مدام بهم میگن هیچی نمیشی:)

بخدا دیگه به خودکشی فکر میکنم اینقد هر روز گریه میکنم که سرم درد میاد دیگه ناامید شدم

میتونم بپرسم چرا نشد؟ببین زیاد توجه نکن. اگه میتونی برو کتابخونه یا پانسیون یا بشین جدی باهاشون حرف ...

عزیزم من امتحانام رو میخواستم هر ۱۰ تا رو ترمیم بزنم کافینت اشتباهی ۴ تاش رو ثبت نکرد و دیگه امتحان و کنکور ندادم،روستا میخونم اینجا پانسیون و کتابخونه نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من امتحانام رو میخواستم هر ۱۰ تا رو ترمیم بزنم کافینت اشتباهی ۴ تاش رو ثبت نکرد و دیگه امتحان ...

خب چون 4 تاش ثبت نشد ندادی کلا؟ چقدر عجیب

خب با خانوادت صحبت کن بگو امسال میخوام تلاشمو بکنم سال قبل هم تقصیر من نبوده

خب چون 4 تاش ثبت نشد ندادی کلا؟ چقدر عجیبخب با خانوادت صحبت کن بگو امسال میخوام تلاشمو بکنم سال قبل ...

آره برای همین ۴ تا اصلا ندادم دارم میخونم ولی حرفاشون عذابم میده