سلام بچه هامی خاستم بگم چندسال پیش باتوسل ب شهیدابراهیم هادی ک توخودنی نی سایت باهاش اشناشدم ب حاجتم رسیدم. شمام امتحان کنیدمن یکی که مدیونشم. فقط چندتایس نذرکردم ازطرف ایشون هدیه به حضرت زهرا(س) چون واقعاارادت خاصی ب خانم فاطمه زهراداشتند.
بحث اینه که ما میتونیم کسایی ک پیش خدا قرب و عزت دارن واسطه قرار بدیم پیش خدا چون اونا پیش خدا ابرو دارن و ما رو سیاهیم
منم به زودی مـــآدَر میـــشـــم به لطف خدای مهربونم✨💛🌙یه روزی میرسه که وقتی خورشید میاد و بهم سلام میکنه من وتو و بابایی رو با هم میبینه آلوچه کوچولوی من!👸🏻👼🏻🤴🏻الوچه کوچولوی من کاش زودتر بیایی تا مامان عذاب نکشه بخاطر دوریت،بیا تا ببوسمت،بوتو نفس بکشم،بغلت کنم،موهاتو شونه کنم،نوازشت کنم قول میدم مامان خوبی باشم تو فقط بیا جان دلم….
وا خدا رو ول کردیم چسبیدم به اماما، بعدش رفتیم به امازاده ها، حالا هم شهیدا؟ آخه چرا نمیتونیم دلمونو ...
تا خدا نخواد هیچ اتفاقی نمیوفته از شهیدا یا هرکس دیکه میخایم که واسطه بشن نه اینکه مستقیم از اونا درخواست کنیم
باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤ رسیدنبه آرزوم،آرزومه😇 میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐 یعنی خرتراز من خود خرمم که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽
من تازه متوسل شدم به ایشون . همه حاجت روا بشن . گریه ام گرفت . علاقه عجیبی به ایشون پیدا کردم با اینکه از ایشون چیز زیادی نمی دونم . کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کردم بخونم .
مطمعنم به حق فاطمه زهرا من دست خالی بر نمیکردم از پیش این شهید عزیز😭
الهی مرا آن ده که آن به .... کنکوری پر انرژی ...الهی به امید تو .اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤ رسیدنبه آرزوم،آرزومه😇 میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐 یعنی خرتراز من خود خرمم که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽