2777
2789
عنوان

حاجت گرفتن ازشهیدابراهیم هادی

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 63 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی دین‌بدعت درست نکنین. یعنی چی این کارا؟ تا خدا و اماما هستن شهید کیه؟ 

بدعت چی چیه عزیزم ایناپیش خداابرودارن مااوناروواسطه قرارمیدیم ک خداب حق آبروی اوناب مانگاهی کنه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
خیلی سخته واقعا... حتی یه نشونه هم پیدا نمیشه🙁

اره 😭😭😭😔😔😔

من عاشق کمک کردنم حالا از هر نوع کمکی باشه هر چی از دستم بر بیاد در توانم باشه بخاطر همین از بچه گی عاشق بیمارستان و پزشک شدن شدم خیلی دوست داشتم آرزوم برآورده بشه ک شد ومن الان در کار درمانم و دکتر شدم 🥳🥳🥳
ن عزیزم اینجوری نیس ولی فق بایداعتقادقلبی داشته باشی که هیچکس جزخدانمتونه وفقط ازخودش بخای واین عزیز ...

من همیشه دعا میکنم نمازامم سروقته یه بار اینقدر گریه کردم که اگه اندازه میگرفتم دوتا لیوان اشک ریخته بودم😑😂 

منم دوست دارم حاجتم براورده بشه و این خواسته رو میخام ولی میگن از ته دل بخواه که باور کنی خیلی زود بهش میرسی...من این ته دلو پیدا نمیکنم واقعا😑😂

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  
اسی میشه قشنگ توضیح بدی)چطوری نذر کردی؟  حاجتت چی بود؟ این درسته که هروقت واقعا حال روحیت خوب ...

توهین نی نی سایت شنیدم اسم شهیدابراهیم هادی رو اینکه ب حضرت زهراارادت خاصی داشتند منم ازطرف ایشون چندتایس هدیه کردم ب حضرت زهرا وبعدهرنمازم خداروب آبروی ایشون قسم دادم ک جوابموبده واقعامدیونشونم

بحث شریک برای خدا نیست  بحث اینه که ما میتونیم کسایی ک پیش خدا قرب و عزت دارن واسطه قرار بدیم ...

واقعاحرف منم همینه. 

والا من توسل به اماما هم کردم نذرکردم کمک نکردن ایشون که شهیدن البته من توهین به هیچکس نمیکنم واسه م ...

ناامیدنباش عزیزم ازته دل بخاه ازخدای خودت اصل اعتقادقلبی ب خودخودخداست رابطتوباخداقویترکن خودش حلش میکنه باورکن یه آرامشی داره توکل ب خودش وحتی فکرنکردن ب اون موضوع چون مطمعنی حلش میکن

توهین نی نی سایت شنیدم اسم شهیدابراهیم هادی رو اینکه ب حضرت زهراارادت خاصی داشتند منم ازطرف ایشون چن ...

میشه بگی حاجتت چی بود؟

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽