2777
2789
عنوان

خانما ی دقه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 26 پست
بدون خوبه که از الان بدونی.من ۱سال مفتکی پیشگیری کردم فک میکردم هر دفه احتمال بارداری وجود داره بعد ...

خب ادم اومدو نخاست پنج سال بچع بیاره

اون موقعم شانس میاد پایین ?

آقایون ریپلای و لایک ⛔                                   شهری اگر به قصد من جمع شوند و متفق ، با همه تیر برکشم وز تو سپر بیفکنم  ... 😍                                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میگم.ولی شوهرم میگ دوتاشم ی رنگه توهم زدی 😐

نه عزیزم اگه دقت کنی روز پنجشنبه پررنگتره کیتت. مردا رو ولشون کن کور رنگی دارن😂😂

ولی یه روز در میون اقدامتو داشته باش، قبل تخمک گذاری هم احتمال بارداری زیاده

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

خب ادم اومدو نخاست پنج سال بچع بیاره اون موقعم شانس میاد پایین ?

فک نکنم‌.چون بعد تخمک گذاری احتمال بارداری وجود نداره مگر ۱صدم درصد.و میتونی رابطه امنی داشته باشی بدون جلوگیری.فک نکنم مشکل خاصی پیش بیاد ولی تخصصم در این مورد کمه.چون دلم بچه میخاد در این موردا تحقیق نکردم😁😂

کافیست خدا بخواهد آنموقع است که غیر ممکن،ممکن میشود🤲❤
فک نکنم‌.چون بعد تخمک گذاری احتمال بارداری وجود نداره مگر ۱صدم درصد.و میتونی رابطه امنی داشته باشی ب ...

اها مرسی 

از ته دل برات دعا کردم مامانه مهربون

آقایون ریپلای و لایک ⛔                                   شهری اگر به قصد من جمع شوند و متفق ، با همه تیر برکشم وز تو سپر بیفکنم  ... 😍                                  
نه عزیزم اگه دقت کنی روز پنجشنبه پررنگتره کیتت. مردا رو ولشون کن کور رنگی دارن😂😂 ولی یه روز در می ...

😂😂😂😂راس میگیا دیشب بش نگفتم تو کوررنگی داری بهش گفتم برو کیت بخر رفته ۱۰تا مکس ۱۴گرفته حالا فک نکرده توشون هر کدوم ۵تاس 😐بعد بم میگه چرا انقد گرونه ۱۲۰ت شد😂😂😂😂یدونش ۱۲تومن ینی؟؟؟؟انقد خندیدم بش.تازه هم میگ زیاد دیدی هی استفاده میکنی فرقی ندارن باهم دیگه.

مرسی عزیزمممم💋💋💋فداتشم

😍😍😘

😂😂😂😂راس میگیا دیشب بش نگفتم تو کوررنگی داری بهش گفتم برو کیت بخر رفته ۱۰تا مکس ۱۴گرفته حالا فک ن ...

وای نه نگو بهش😂

آخی بنده خدا😂😂😂😂 فکر کرده یکی هست تو هرکدومش، بهش میگفتی یه بسته بخر خب. مردا همینن

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

وای نه نگو بهش😂 آخی بنده خدا😂😂😂😂 فکر کرده یکی هست تو هرکدومش، بهش میگفتی یه بسته بخر خب. مردا ...

من مکس استفاده نکرده بودم نمیدونستم😂😂😂😂باید نمیگفتم تو هر کدوم ۵تاس.تا انقد فک نکنه 😂😂😂😂😐😐😐