2777
2789
عنوان

تا حالا دلتون برا کسی تنگ شده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان دلم برا شوهرم تنگه که سرکاره و شیفت شب😭

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

تو این قرنطینه ای دلم واسه همه تنگ شده

حتی خواهرشوهرم😄😄😄😄

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
یه دوست دختر داشتم دلم واسه اون تنگ شده ماجرا ماله ۲۰ ساله پیشه 

آخی ... عشقای اولی و قدیمی

اما، تنها تو بودی که به من آموختی،،، هیچ چیز را سخت نگیرم... بجز دستهایت.
یه دوست دختر داشتم دلم واسه اون تنگ شده ماجرا ماله ۲۰ ساله پیشه 

ازدواج نکردی؟؟

چقدر وفاداری که هنوز ب یادشی

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
بله پسرم خیلی دلم میخواد زودتر برم پیشش تا یکم بیشتر بغلش کنم

به لطف خدا زودتر بغلش میکنی.

اره واسه بابابزرگم چندوقت پیشا رفتیم فرودگاه دلم پرکشید واسه بابابزرگم 

چون تهران فوت کرد باهواپیما اوردنش مشهد رفتم فرودگاه تابوتشو دیدم دنیارو سرم خراب شد

الان هربار اسم هواپیما و فرودگاه میاد دلم واسش پرمیکشه

اره واسه بابابزرگم چندوقت پیشا رفتیم فرودگاه دلم پرکشید واسه بابابزرگم  چون تهران فوت کرد باهو ...

خدا رحمتش کنه عزیزم ... چه حس غریبی

دلم گرفت 

با منی که سه سال از همسرم دور بودم و الانم شش ماه ندیدمش از دلتنگی نگید😭😭😭😭.

خب چراااادور بودین؟