2777
2789
عنوان

تا حالا دلتون برا کسی تنگ شده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله😔😔😔 البته اون توی بهشته نمیدونم بعد از مرگم بازم میتونم ببینمش یانه

وای خدا نکنه جونم... چند سالش بود؟؟؟

چطور شد که رفت؟؟؟

اما، تنها تو بودی که به من آموختی،،، هیچ چیز را سخت نگیرم... بجز دستهایت.
بعضی ادمهارو نمیشه از یاد برد یا نباید ببینیشون یا وقتی دیدی دیگه قسمتی از وجودت میشن

موافقم

یاد خودم افتادم که با لج و لجبازی از عشقم جداشدم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
فک کنم پسرشون فوت شده هااا

اره گفتن خیلی ناراحت شدم.. فکر کردم شاید سربازی رفته یا دانشجوهههه

وای خدا نکنه جونم... چند سالش بود؟؟؟ چطور شد که رفت؟؟؟

بخدا تنها آرزومه

۲ماهش بود اصلا یه دل سیر بغل و بوسش نکردم

به دنیا اومد کلیه هاش خیلی کوچیک بود جیگرم از این میسوزه همش درد کشید کبودی جای آمپولاش تازه داشت میرفت

میشه لطفا یه صلوات برام بفرستین مشکلااااااتم حل بشه؟😘
ایشالا... همه چی داشت اوکی میشد ک کرونا نزاشت😭... کاش زودی همه چی برگرده ب روال قبل... 

الهی آمین جونم. غصه نخور گل بانو

بخدا تنها آرزومه ۲ماهش بود اصلا یه دل سیر بغل و بوسش نکردم به دنیا اومد کلیه هاش خیلی کوچیک بود جی ...

عزیزدلم ...   خدا خودش بهت صبر بده و دوباره دامنتو سبز کنه تا آرامش بخش وجودت بشه. غصه نخور عزیزم خدا خودش هواتو داره

آره یکی که با وجود بی معرفتیا و بد قولیاش هر روز دلتنگشم جون میدم برا یه بار دیگه شنیدن صداش اینکه ف ...

🤕🙁