2777
2789
عنوان

میخوام بدون عروسی برم خونم

| مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 57 پست

باید خیلی قوی باشی و تصمیمت رو با تمام منطق و احساست بپذیری

منم قبل عروسی با نظرت موافق بودم اما قسمت شد به جا یه عروسی دو تا بگیریم 😂 الان هم خیلی خیلی خوشحالم 

توی یه سری چیزها صرفه جویی کردیم همون ها مونده توی دلم 😆 با وجود این که اون موقع اصلا واسم مهم نبود

به نظرم جشن بگیر با کیفیت هم بگیر اما مهمان زیاد دعوت نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عروسی نگرفتم چندسالم گذشته هیچوقتم حسرت نخوردیم تازه لباس عروسم برا عکسم نپوشیدم جای دیگه خرج کرد ...

دقیقا اگه خوشبخت بشی هیچوقت پشیمون نمیشی منم هیچوقت پشیمون نشدم 

منم ۴شبه اومدم خونه خودم عروسیم فعلا کنسل شد  عروسی را بعد از خوب شدن اوضاع میگیریم. برو خونه ...

خووووووووش بههه حاااااالت.منم فقدم و در به در

برای حال خوبمان دعا کن...المستغاث بک یا بن الحسن

بستگی به خودت داره،من از اول مخالف عروسی گرفتن بودم اما بخاطر اصرار خانواده همسر مجبور شدم دوسال نامزد بمونم تا پول جشن مهیا شه،با اینکه عروسی خوبی بود اما الانم که الانه میگم ای کاش نمیگرفتم چون واقعا برام مهم نبود  فقط دوسال باعث شد نامزد بمونم و اذیت شم و دوسال عقب بمونم از زندگیم 

پول بدی مردم بخورن الان راحت تو خونمون نشستیم فکر اجاره هم نیستم. بهترین کارو کردی

آره بخدا حتی اگه یه لحظه بخام ناراحت شم شوهرم میگه خداروشکر نشستیم خونه خودمون یکی نیست هر ماه هر ماه بیاد بالاسرمون اگه پارسال نمیگرفتیم الان نمیتونستیم خونه بگیریم خدا همه مستاجر هارو صاحب خونه کنه انشاءالله