جهازت حاضره یا میخوای بری تو بازار بااین شرایط خرید؟
هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عروسی بهترین شب زندگی آدمه...من فامیلامون اینقدر حسودی میکردن ک داشتن میییترکیدن شب عروسیم هیییچ کدووومشون بلند نشدن برقصن ولی با این حال عروسیم بهترییین شب زندگیم بود اوه صددد بار دیگه هم برگردم بازم عروسی میگیرم حتی باا وجود همین فامیلا... و اینکه تمام روانشناسها هم میگن عروسی بگیرین حتی اگه شده خیلی کوچیک و خودمونی
خیلیم عالیه من دقیقا همین کارایی رو که گفتی انجام دادم خیلیم راضیم ب جای پول های اضافی خرج کردن برا عروسی خونه خریدیم و یه سفر رفتیم ک اعلام کنیم ما عروسی نمیگیریم
من عروسی نگرفتم چندسالم گذشته هیچوقتم حسرت نخوردیم تازه لباس عروسم برا عکسم نپوشیدم جای دیگه خرج کردم انقدم خوشبختیم که هیچوقت حسرت نمیخوریم اگه واقعا همدیگه رو بخواین و خوش باشین حسرت هیچی رو نمیخوری
من عروسی نگرفتم بیکاربودم خرج فامیل کنم بهترین غذا بذاری جلوشون میخورنوایراد درمیارن قصد داشتم برم آتلیه فقط عکس بگیرم چون تنها چیزی که از عروسی میمونه همینه باقیش پول خرج کردن اضافیه اونم تواین دوره زمونه ولی همون عکسمنتونستم برم ولی تو برو