goldgirl مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 893 عنوان امروز که گریه ی پسر یک سال و نیمه م رو دیدم به خدا گفتم 540 بازدید | 36 پست اگه ما مردم حقی گردن هم داریم و این حق درستهمن از کسایی که تو این دوران ویروس با اینکه میدونستن کارشون اشتباه هست و رفتن اصلا راضی نیستم 1399/01/06 | 14:10 11 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترایرانزمین عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 9454 منم ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸میخوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم. اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَهر که با آل علی درافتاد، ورافتاد🚩 به دل دارم شوق روی تو را، عطر و بوی تو را ای حبیب من، به عشق لیلا شدم مجنون، مرا با دوری مکن دلخون، یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔مرا تاب انتظارم نیست، دگر آرام و قرارم نیست، یوسف زهرا، اباصالح العجل اقا💔ببین از غم گریه سر دادم، عزیز دل بشنو فریادم،یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔
یاسمن_مظلوم عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 10091 خدا ازشون نگذره حالا میخوان برگردن گند میزنن به همچی کاش راهشون ندن 99/9/9 خونه خودمم انشالله😍😍یه صلوات مهمونم میکنی 🙏🙏
_shabnam_ عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 96764 منم همیطور اینقدر گند زدن دارن اقامتگاه مبزنن😒😒😒 #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم
جمیییله عضویت: 1398/10/19 تعداد پست: 2698 خیر نبینن الهی اگه واسه تفریح رفتن...پکیدم از قرررنطینه هووووف
مامان_نیلای عضویت: 1394/03/18 تعداد پست: 1352 پسرت چرا گریه میکرد؟دخترم منم از دلتنگی بهونه گیر شده هی گریه میکنه .. با بازی و کارتون اینا سرگرمش می کنیم...
spring68 عضویت: 1396/12/18 تعداد پست: 8354 واقعا.من و بچم چهل روزه رنگ آسمونو ندیدیم.بعد صاحبخونمون که طبقه پایینه خیر سرش دکترا داره هر شب یه عالمه مهمون داره و دور همی دارن.روزام تفریح و گردش.احمقا
goldgirl مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 893 منم همیطور اینقدر گند زدن دارن اقامتگاه مبزنن😒😒😒 کجا؟؟
_shabnam_ عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 96764 کجا؟؟ الا داره تو اخبار نشون میده نمیدکنم کجاس😕 #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم
ایستادهbaمشت عضویت: 1398/09/22 تعداد پست: 6842 الا داره تو اخبار نشون میده نمیدکنم کجاس😕 خوب مقصر اصلی خودشونن بااااااید خروج و ورود کلا ممنوع میشد ..مردم ابله که زیادن رعایت نمیکنن میرن 💔 .🖤
goldgirl مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 893 چرا گریهدحالا حدود 20 روزه تو خونه هستیم نه حیاط داریم نه به اون صورت خونه مون بزرگه میاد جلو در ورودی در میزنه و گریه میگه در تصویری وقتی مادربزرگ هاش رو میبینه میزنه زیر گریه
_shabnam_ عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 96764 خوب مقصر اصلی خودشونن بااااااید خروج و ورود کلا ممنوع میشد ..مردم ابله که زیادن رعایت نمیکنن میرن الا دیه گف قوانبن سختتر میشه فک کنم میخوان پارکا و همه چی رو بلندن کسی سبزده هم نره. #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم
حس_یخی عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 30537 😥 گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است... باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...