2777
2789
عنوان

امروز که گریه ی پسر یک سال و نیمه م رو دیدم به خدا گفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام . یکی با همین منطق باما داره زندگی میکنه همه دلشون میخاد بزننش... بس بی فکر و بی مسئولیته... ...

الان من سالم بودم دوماهم خونم، ولی دوبار مریض شدم 

بهش میگم میگه...تو ضعیفی قدت بلنده وزنت کمه سیستم ایمنی بدنت ضعیفه....خلاصه بحث هم باهاش نمیکنم چون حالیش نیس....

منم نمیگذرم ازشون.قتل که فقط با سلاح و درگیری نیست.اینم یجور قتله دیگه.هر کسی که بخاطر اینا کشته بشه خونش گردنشونه.

همه برنامه داشتیم برا عیدمون.همه دلشون پوکید توی خونه همه هم اعتقاد داریم مرگ حقه ولی نشستیم توی خونه که حق کسی به گردنمون نباشه.

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa
الان من سالم بودم دوماهم خونم، ولی دوبار مریض شدم  بهش میگم میگه...تو ضعیفی قدت بلنده وزنت کمه ...

حواست باشه این آدمو باید از زندگیت خط بزنی.این کرونا خوبی که داشت آدمای دور و ورمونو خوب شناختیم

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa