2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره 

من خواهرم میگه موقعی ک باردار بودم شکمم دوبرابر تو بود 

ولی من شکمم خیییییلی کوچولو هست 

۱۶ هفته ام هست 

همه بهم میگن چ شکمت کوچیکه😒

فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
سلام ببخشید شما از بارداری ۰یزی بلدین ی سوال بپرسم؟

سلام بله بفرمایید

تیکر تولد یکسالگی پسرمه💙 خدایا شکرت بعد از ی سقط و کلی انتظار پسرمو به من هدیه دادی. برای سبز شدن دامن همه منتظرا از ته دلت ی آمین بگو ❤
یعنی شکم جلو میاد یا هیییچ تغییری نمیکنه؟

تو بارداری اول بعد از ۱۶ هفته رحم از لگن خارج میشه و شروع به بزرگ شدن میکنه و از ۶ ماه به بعد به صورت محسوس بزرگ میشه

وقتی از دست کسی ناراحتی به خدا نسپرش، خدا بخشندس ازش میگذره؛ ترجیها خودت "پارش" کن😈حالِ ما خوب‌ است ، فقط طاقتمان طاق شده #کرونا  
عزیزم هزینه ازمایش غربالگری دوم چنده؟

آزمایش خونش ۲۲ هزار تومن با دفترچه تامین اجتماعی

سونو آنومالی ۱۴۰

تیکر تولد یکسالگی پسرمه💙 خدایا شکرت بعد از ی سقط و کلی انتظار پسرمو به من هدیه دادی. برای سبز شدن دامن همه منتظرا از ته دلت ی آمین بگو ❤
سلام بله بفرمایید

من چندبار تو بعضی از تاپیکا پرسیدم بلدنبودن کسی جواب درست نداد

من نمیدونم باردار هستم یا نه ولی علاعمشو دارم سینم دردمیکنه حالت تهو دارم سردرد دارم 

من ماه قبل پرید نشدم زعفران غلیظ خوردم پرید شدم اما خونه قهوه ای میومد ازم چهار روز اومد معذرت میخوام

بعد قبل از اینکه پرید بشم بی بی چک زدم منفی هم بود

مطمونی عزیزم که 22 هزاره،،اخه من ریسکام تو ازمایش غربالگری اول پایین بود میخام غربالگری دوم و بدم خی ...

آزمایش خون غربالگری دوم ۴ تا فاکتور داره . برای من فقط فاکتورafp رو چک کردن .باید ببینی چند تا فاکتور تو آزمایشت نوشته شده