2777
2789
من چندبار تو بعضی از تاپیکا پرسیدم بلدنبودن کسی جواب درست نداد من نمیدونم باردار هستم یا نه ولی علا ...

چند روزه عقب انداختی ؟

تیکر تولد یکسالگی پسرمه💙 خدایا شکرت بعد از ی سقط و کلی انتظار پسرمو به من هدیه دادی. برای سبز شدن دامن همه منتظرا از ته دلت ی آمین بگو ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم نه بابا خیلی زوده ممکنه یکمی برآمده باشه که اونم خودت متوجه میشی

من تا ۱۲هفته به هیچکس نگفتم باردارم الانم که ۱۸هفته ام خیلی مشخص نیست بااینکه اصلا شکم نداشتم قبلا

لباسای تنگ میپوشم مشخصه

عزیزم هزینه ازمایش غربالگری دوم چنده؟

عزیزم ببخشید من جواب میدم 

ولی مرکز با مرکز متفاوته 

مثلا تو شهری ک من زندگی میکنم دوتا مرکز واسه سونو و ازمایش هست که قیمت هردو متفاومت از هم هست 

فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
من تازه پریدیم تموم شده پاک شدم اما سینهام دردمیکنه شدید سردردهم دارم  حالت تهو هم دارم ولی با ...

بازم بی بی چک بزار اگه منفی بود رحمت سرد شده. ۴۰ روز سردی نخور فقط گرمی بخور خوب میشی 

تیکر تولد یکسالگی پسرمه💙 خدایا شکرت بعد از ی سقط و کلی انتظار پسرمو به من هدیه دادی. برای سبز شدن دامن همه منتظرا از ته دلت ی آمین بگو ❤
اها متوجه شدم ممنون عزیزم  حالا این فاکتور چی هست چی رو چک میکنه؟

فکر کنم برای اعصاب و نخاع جنینه