2777
2789

من هیچ مراقبتی نمیکنم غیر اینکه روزی دوبار میشورم با صابون و مرطوب کننده همین. 

تو اینستا نگاه میکنی این میکاپ آرتیستا واسه مراقبت از پوست انقد چیزای گرون گرون معرفی میکنن تونر شوینده ماسک ورقه ای های گرون خب آدم وسعش نمیرسه اگه پول نداشته باشی باید پوستتم خراب بشه ینی؟؟ 🥺

میشورم نرم کننده و اب رسان میزنم و بیرون رفتنی ضد آفتاب همین😬

من ضد افتابم نمیزنم😐

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب حتما بزن چون چروک و لک میشه پوستت

صورتم خیلی جوش داره😩

کلا کرم نمیزنم ببینم خوب میشن یا نه😶

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

من با شوینده ای که دونه های اسکراب هم داره صورتمو میشورم، اگه لازم باشه آبرسان هم میزنم، بیرون رفتنی هم ضدآفتاب. ولی تو خونه من از ماسکای خونگی استفاده میکنم، مثل ژل آلویه ورا، ماسک سفیده تخم مرغ، ماسک جوانه گندم و ماست.

🙂😊
ماسک نشاسته هم امتحان کن خوبه ماسکش

باشه عزیزم، اتفاقا نشاسته داریم تو خونه، چجوری درستش کنم ماسکشو؟ الان میخواستم ماسک سفیده تخم مرع بزنم، ولی اینو بگو، اینو درست کنم الان. راستی خاصیت و مزایاش برا پوست چیه؟

🙂😊
در خوردن چیزای شیرین و شکلات و چربی وتندي  تجدید نظر کن ببین جوشان خودشون ميرن  ربطی به ضد ...

چیزای تند و شیرین زیاد میخورم ممکنه بخاطر این چیزا باشه😟

همیشه ضد افتاب میزنم،موقع خواب کرم دور چشم(البته الان یه ماهی میشه نزدم😐)

بعدازشستن صورتم حتما مرطوب کننده میزنم،صورتم هم با شامپو بچه میشورم

الان یه هفته ای میشه واسه پوست و مو قرص زینک و ویتامین ای میخورم(هنوز نمیدونم تاثیر داره یا نه)

اکثرا شبا موقع خواب هم گلاب اسپری میکنم به صورتم

⭐رویاهاتو دنبال کن...اونا راهو بلدن⭐