2777
2789
عنوان

برنامه ی روزانه ی مراقبت از پوستتون چیه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 20 پست
باشه عزیزم، اتفاقا نشاسته داریم تو خونه، چجوری درستش کنم ماسکشو؟ الان میخواستم ماسک سفیده تخم مرع بز ...

ماسک سفیده تخم مرغ چطوریه؟مزایاش واسه پوست چیه؟

⭐رویاهاتو دنبال کن...اونا راهو بلدن⭐
ماسک سفیده تخم مرغ چطوریه؟مزایاش واسه پوست چیه؟

یه تخم مرغو بشکن، سفیدشو جدا کن، انقدر هم بزن تا کف کنه، من چند دقیقه هم میزنم که کامل کامل کف کنه، بعد که خوب کف کرد با دستت یا به یه چرتکه کوچولو بزن به صورتت، بعد ۲۰ الی نیم ساعت صورتتو اول با آب ولرم بشور بعو با آب سرد. ماسک سفیده تخم مرع حالت لیفت داره و پوست رو میکشه و به مرور سفت میکنه، چربی اصافی پوست رو هم میگیره.

🙂😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه عزیزم، اتفاقا نشاسته داریم تو خونه، چجوری درستش کنم ماسکشو؟ الان میخواستم ماسک سفیده تخم مرع بز ...

نشاسته رو با آب یا ماست یا شیر قاطی کن زیاد غلیظ نشه زیادم شل نباشه بعد بزن ب صورتت ۲۰ ک بود بعد بشور خاصیتش هم شفاف کننده پوسته و پوست و سفت میکنه و جوش و لکه رو ب مرور از بین میبره امیدوارم نتیجه بگیری😘

هوا خوبه چون تو هوامو داری💕