بهار__۱۳۹۹ مدیر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 2011 عنوان بچه ها خیلی دلم گرفته😔😔😔هیچکس نیست دردم رو بگم اروم بشم | مشاهده متن کامل بحث + 985 بازدید | 87 پست خیلی تنهامکلی مشکل تو زندگیمه ادم ساکتی امکمتر درد زندگیم رو به خانوادم میگمامروز اومدم با مامانم درد دل کنم،خیلی دردم اومده بودمحل سگ نذاشتگفتم می خوام اروم بشم مامانشروع کرد به گوشی بازی منم رفتم به کسی جز مامانم نمیتونستم بگمدارم عذاااب میکشم زیر بار مشکلات😢😢😢دلم می خواد نبودم تو این دنیا هیچ وقتمشکلم رو تاپیک قبلی گذاشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/4106862/خانواده-همسرم-می-خوان-همه-چیزشون-رو-بدن-به-برادر-شوهرم?postId=129716129 1399/01/05 | 04:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نانااااااااز عضویت: 1399/01/02 تعداد پست: 155 من یه دفتر داشتم غصه هام رو مینوشتم تا اینکه شوهرم خوند و خیلی ناراحت شد تصمیم گرفتم دیگه فقط شاد ... خیلی خیلی تاثیر داره من به خیلی از خواسته هام رسیدم هر شب بنویس
بهار__۱۳۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 2011 ان شااله.. امیدوارم دلت انقد خوش باشه ک ی روزی به این مشکلاتت فک کنی و بخندی🌹 انشاالله عزیزمانشاالله خدا کمک کنه و به ارزوهات برسی تنت خودت و خانواده ات سلامت باشه همیشهدلتون غرق شادی باشه🙏🏻🙏🏻🙏🏻اگه سال بعد خونه اتون جدا شد بیا و به من بگوعمری باشه میام میخونم🥰
نانااااااااز عضویت: 1399/01/02 تعداد پست: 155 رو بچه هات سرمایه گذاری کن بچه هات بزرگ میشن کمکت میکنن مادر خوبی هستی واقعا هر مادری اینطو ... ممنونم عزیزم... همه ی امیدم به زندگی بچه هام وقتی ک از رفتارای شوهرم ناراحتم یا مادرشوهرم عصبیم میکنه فقط وجود بچه هام آرومم میکنه
نانااااااااز عضویت: 1399/01/02 تعداد پست: 155 انشاالله عزیزم انشاالله خدا کمک کنه و به ارزوهات برسی تنت خودت و خانواده ات سلامت باشه همیشه ... دارم می نویسم انرژی مثبت میدم حتما خونشون فروش میره چون از کقتی شروع کردم خونشون رو گذاشتن واسه فروشبهارجون توهم انرژی منفی رو از خودت دور کن امتحان کن خبرسو بده
بهار__۱۳۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 2011 ممنونم عزیزم... همه ی امیدم به زندگی بچه هام وقتی ک از رفتارای شوهرم ناراحتم یا مادرشوهرم عصبیم میکن ... خدا حفظشون کنه واستسربلندت کنن انشاالله
بهار__۱۳۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 2011 دارم می نویسم انرژی مثبت میدم حتما خونشون فروش میره چون از کقتی شروع کردم خونشون رو گذاشتن واسه فروش ... انشاالله عزیزم زودتر فروش بره و شما به نحو خوبی مستقل بشین🙏🏻تو ارزوهای امسالم مینویسم که اخر سال یا هروقت درست شد خبرش رو بهت بدم🥰به فال نیک میگیرم اشنایی باهات روخیلی ارامش دادیامیدوارم همونطور که غصه من رو کم کردی خدا غصه هات رو ببره
نانااااااااز عضویت: 1399/01/02 تعداد پست: 155 خدا حفظشون کنه واست سربلندت کنن انشاالله فدات بشم عزیزم
نانااااااااز عضویت: 1399/01/02 تعداد پست: 155 انشاالله عزیزم زودتر فروش بره و شما به نحو خوبی مستقل بشین🙏🏻 تو ارزوهای امسالم مینویسم که اخر سال ... خوشحالم ک حالت خوب شد منتظر خبرای خوبت هستم خدا یاورتتو می تونی💪
بهار__۱۳۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 2011 خوشحالم ک حالت خوب شد منتظر خبرای خوبت هستم خدا یاورت تو می تونی💪 مرررسی گلمما میتونیم💪🏻💪🏻
gisoo20 عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 2302 عزیزم میدونم چقدر سخته خودت چند سالته؟ یه کار پیدا کن و سرت رو به کار گرم کن من دوستم همین مشکل ... خب من تو شرایط بدی اماز اون طرف عشقم دوست نداره برم سرکاراز این طرفم اینجوزی منتظر اتفاقای خوبم.خداجونم مرسی😍آقایون درخواست دوستی ندن😒😒✋🏻✋🏻گول دعانویسایی ک اینجا معرفی میکنن رو نخورررید اینا کلاهبرداررررن خودم سرم کلاه رفته ک میگم اسم یکیشون شبنم سلطانی سنگ سفیدی هست
بهار__۱۳۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 2011 خب من تو شرایط بدی ام از اون طرف عشقم دوست نداره برم سرکار از این طرفم اینجوزی چرا عزیزم؟به عشقت بگو پول در میارم کمک زندگیمونهشاید قانع بشه