2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی دلم گرفته😔😔😔هیچکس نیست دردم رو بگم اروم بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 985 بازدید | 87 پست
به خدا اینها مادر نیستن میبینه مشکل مالی دارین،ولی با رفتارهاش بیشتر عذابتون میده! حداقل میتونه رو ...

مشاوره رفتم بهم گف یک سال به شوهرت فرصت بده تا زندگی مستقل واست درست کنه غیر این من این زندگی رو تضمین نمیکنم جدا شو ازش

ولی بخاطر بچه هام نمیتونم. دوتا بچه دارم ٢٧ سالمه😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اصلا راحت نیست ولی نمیدونی بعد از عروسی مشکلاتت چندهزار برابر میشن

میدونم 😔

ولی پای طلاق ندارم

تو خانوادم طلاق زیاد بوده

انگار ترسیدم

ما کلا ساده ایم

بعدی هم بهتر از این نمیشه واسه ما

سعی کن تمام افکارت رو مثبت کنی

من این کارو انجام دادم تمام آرزوهامو نوشتم هر کدوم که براورده میشه یک تیک میزنم

یک دفتر درست کردم کلی تزیینش کردم اسمشو گذاشتم دفتر آرزوها

هر شب وقتی همه خوابن با آرامش تمام فکرای که تو سرم دارم و دوس دارم عملی بشه رو می نویسم و از خدا سپاسگذاری میکنم

مشاوره رفتم بهم گف یک سال به شوهرت فرصت بده تا زندگی مستقل واست درست کنه غیر این من این زندگی رو تضم ...

سنت خیییلی کمه

ولی بچه داری

مشاوره ها خیلیهاشون سریع طلاق میگن

طلاق تو ایران راحتم نیست

مشاوره خانواده برو

جوری بنویس ک انگار اون اتفاق افتاده

مثلا بنویس خدای مهربونم خیلی خوشحالم بهترین اتفاقها رو برام رقم میزنی شوهرم منو خیلی خیلی دوست داره 

ممنونم که کمکم کردی تا بیماری شوهرم رو خوب کنم الان کاملا خوب شده ازت سپاسگذارم سپاسگذارم سپاسگذارم

سعی کن تمام افکارت رو مثبت کنی من این کارو انجام دادم تمام آرزوهامو نوشتم هر کدوم که براورده میشه ی ...

اره خیلی اعتقاد دارم

اول سال خواسته های بزرگم رو مینویسم

اخر سال خیلیهاش براورده میشه

نزدیک اذانه

از خدا بخوایم کمکمون کنه

سنت خیییلی کمه ولی بچه داری مشاوره ها خیلیهاشون سریع طلاق میگن طلاق تو ایران راحتم نیست مشاوره خ ...

من اصلا به طلاق فک نمیکنم چون آینده ی بچه هام برام خیلی مهمه حاضرم بدتر از اینم تحمل کنم ولی دلم نمیخواد اونا سختی بکشن حتی اگ طلاقم بگیرم فکر اینکه بچه هام الان توی چه حالی هستن راحتم نمیزاره

جوری بنویس ک انگار اون اتفاق افتاده مثلا بنویس خدای مهربونم خیلی خوشحالم بهترین اتفاقها رو برام رقم ...

من یه دفتر داشتم

غصه هام رو مینوشتم

تا اینکه شوهرم خوند و خیلی ناراحت شد

تصمیم گرفتم دیگه فقط شادیها رو بنویسم

باور میکنی رابطمون بهتر شده؟!

من اصلا به طلاق فک نمیکنم چون آینده ی بچه هام برام خیلی مهمه حاضرم بدتر از اینم تحمل کنم ولی دلم نمی ...

رو بچه هات سرمایه گذاری کن

بچه هات بزرگ میشن کمکت میکنن

مادر خوبی هستی 

واقعا هر مادری اینطور به فکر بچه ها نیست