بهار__۱۳۹۹ مدیر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 2011 عنوان بچه ها خیلی دلم گرفته😔😔😔هیچکس نیست دردم رو بگم اروم بشم | مشاهده متن کامل بحث + 985 بازدید | 87 پست خیلی تنهامکلی مشکل تو زندگیمه ادم ساکتی امکمتر درد زندگیم رو به خانوادم میگمامروز اومدم با مامانم درد دل کنم،خیلی دردم اومده بودمحل سگ نذاشتگفتم می خوام اروم بشم مامانشروع کرد به گوشی بازی منم رفتم به کسی جز مامانم نمیتونستم بگمدارم عذاااب میکشم زیر بار مشکلات😢😢😢دلم می خواد نبودم تو این دنیا هیچ وقتمشکلم رو تاپیک قبلی گذاشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/4106862/خانواده-همسرم-می-خوان-همه-چیزشون-رو-بدن-به-برادر-شوهرم?postId=129716129 1399/01/05 | 04:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهار__۱۳۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 2011 ۲۰ ساله بیشتر باهم مشکل دارن سر اعتیاد بابام از اول بچگیم همش دعوا میکردن😔 بسه دیگه خدا😔 عزیزممیدونم چقدر سختهخودت چند سالته؟یه کار پیدا کن و سرت رو به کار گرم کنمن دوستم همین مشکل رو داشت
نانااااااااز عضویت: 1399/01/02 تعداد پست: 155 مثلا چی؟ بیماری شوهرم یا نامردی خانوادش؟ همه چی.. خب سبک سنگین کن بگو تکلیفتو روشن کنن چون این موضوع واسه خودم پیش اومد توی عقد خیلی مشکل داشتیم گفتم بریم زیر ی سقف تموم میشه ولی بدتر شد
بهار__۱۳۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 2011 همین امشب میخواستیم بریم خونه ی جاریم مادرشوهرم خودشو انداخت تو ماشین آویزون ما شد رفت صندلی جلو هم ... چقدر پررواحترام خودش رو نگه نمیدارهولی عزیزم دلت رو بد نکنی هاهر زندگی مشترکی یه مشکلی دارهسعی کن یه راه پیدا کنی واسش تا اینکه روزها رو از دست بدی
نانااااااااز عضویت: 1399/01/02 تعداد پست: 155 خیلی مادرشوهرم عاشق پسر کوچیکس و از شوهرم خوشش نمیاد پدر شوهرم هم از اونهاس که به حرف زنشه بعد طف ... ب نظرم مادر شوهرتو باید ببری دکتر تحت درمان باشه طفلی شوهرت
بهار__۱۳۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 2011 همه چی.. خب سبک سنگین کن بگو تکلیفتو روشن کنن چون این موضوع واسه خودم پیش اومد توی عقد خیلی مشکل داش ... میدونم درست میگیمیدونم احتمالش زیاده پشیمون بشم بعد ازدواجولی نمیتونم هنوز جدا بشموقت مشاوره گرفتم،گفت بیا کمکتون میکنمولی این کرونای لعنتی کنسلش کرد
peranses98 عضویت: 1398/11/09 تعداد پست: 1297 نمیگیره خدا نه دست من رو میگیره نه جواب ظلم های خانوادش رو میده دوسال درسم عقب افتاد واسه شرایط ه ... ان شا....ک ی وقت ی جا همچین برات معجزه میشه ک لذت میبری شایدهمه این ناراحتیات ی جاباهمجبران شد امیدوارباش عزیز
نانااااااااز عضویت: 1399/01/02 تعداد پست: 155 چقدر پررو احترام خودش رو نگه نمیداره ولی عزیزم دلت رو بد نکنی ها هر زندگی مشترکی یه مشکلی داره س ... دیگ هیچی واسم مهم نیس افسردگی گرفتم از خونمون بدم اومده خیلی حس بدیه ادم خونه ی خودشو دوس نداشته باشه
بهار__۱۳۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 2011 ب نظرم مادر شوهرتو باید ببری دکتر تحت درمان باشه طفلی شوهرت دقیقابیمارهبا یه شوهر بی عرضه
نانااااااااز عضویت: 1399/01/02 تعداد پست: 155 میدونم درست میگی میدونم احتمالش زیاده پشیمون بشم بعد ازدواج ولی نمیتونم هنوز جدا بشم وقت مشاوره گ ... حتما مشاوره برو اشکال نداره بلاخره کرونا هم تموم میشه
بهار__۱۳۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 2011 ان شا....ک ی وقت ی جا همچین برات معجزه میشه ک لذت میبری شایدهمه این ناراحتیات ی جاباهمجبران شد امید ... ممنون عزیزمحرفت به دلم نشستخیلی سبک شدمخدا جبران کنه این محبتت رودعا کن واسمخیلی محتاج دعام
بهار__۱۳۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 2011 دیگ هیچی واسم مهم نیس افسردگی گرفتم از خونمون بدم اومده خیلی حس بدیه ادم خونه ی خودشو دوس نداشته باش ... به خدا اینها مادر نیستنمیبینه مشکل مالی دارین،ولی با رفتارهاش بیشتر عذابتون میده!حداقل میتونه روی خوش نشون بده تا کمتر اذیت بشینمشاوره رفتی؟
بهار__۱۳۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 2011 حتما مشاوره برو اشکال نداره بلاخره کرونا هم تموم میشه اره موکول کردم به بعد کرونا