2777
2789
عنوان

#قرارنبود

390 بازدید | 30 پست

سلام بچه ها کیا رمان قرار نبود را خوندن ؟؟؟؟؟

آقا قشنگترین تیکه ای که از قرار نبود یادتونه را بگید! #هما_پوراصفهانی‍  #قرارنبود‍  

خودم قشنگترین تیکه ای که الان ازش یادمه زمانیه که آرتان قبول کرد بیاد خواستگاری ترسا بعد بحث مهریه شد گفت من مهرمو یک سکه میخوام به نیت تک یگانه ی قلبم🤐😂😂😂🙊😻

حالا نوبت شماس.

هزار مرتبه خواندم دعا میان قنوت خدا کند که نباشد کسی دچار کسی ♥️♥️♥️🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اون لحظه يادمه كه عربي رقصيد و ارتان فيلم برميداشت  اخرش فرار كرد

وووواووو عالی بود دمت گرم😻😻😻🙊🙊🤕😭😭

من فقط قسمت آهنگشو یادمه خیلی سال پیش خوندم هیچی از متن رمان یادم نمیاد😅😅😅

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
اونجا که تو اشپز خونه شیشه شکست بعد بغلش کرد بردش رو تخت و....    

وووواووو عالی بود بعدش یادته عکسایه رو عسلیو که دید بیشتر شد😂😂😂😂😂😈😈

بجز این ۴ تا رمان پشت سر هم . دیگه کدوم رمان خانوم پور اصفهانی قشنگه ؟

توسکا هم قشنگه 

بعد روزای بارونی مجموع سه تا زنانه قرار نبود وتوسکا وجدال پرتمنا اونم بخون جدالو میگفم عالیه.

بهترین رمان سفر به دیار عشقه تماااااام

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪