2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی نگران نباش.  من دوتا زایمان داشتم‌طبیعی هردو هم بدون درد بستری شدم و سه ساعته با امپول فشا ...

اره حتما این کارو میکنم ماما خصوصی چ کارایی انجام میده میشه یکم توضیح بدی؟

[QUOTE=129645141]پس هرچی بمونه بهتره که    نمیدونم چرا همچین کاری کرد اب دورشم ۹ بود کمه ...

ببین استرس نگیر آمپول فشار اصلا چیز بدی نیست

اما درباره ختم بارداری، بد نیست با یه پزشک دیگه مشورت کنی 

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
حالا همچین میگی امپول فشار انگار باعث نقص عضو میشه..مثل بقیه امپولاس فک کن طبیعی دردت گرفته..والا ۷ ...

با این ک ی زود رس ۲۳ هفته داشتم. سر اینم سرکلاژ بودم روز سه شنبه ک باز کرد گفت یک سانتی بازی میترسم نتونم زایمان کنم مجبوز ب سزارین بشم

ببین استرس نگیر آمپول فشار اصلا چیز بدی نیست اما درباره ختم بارداری، بد نیست با یه پزشک دیگه مشورت ...

ب جز دکتر خودم ی دکتر دیگه هم رفتم اون موافق بود با ختم بارداری نمی دونم واس وزنش یا اینکه اب دورش کم شده ختم بارداری دادن

ب جز دکتر خودم ی دکتر دیگه هم رفتم اون موافق بود با ختم بارداری نمی دونم واس وزنش یا اینکه اب دورش ک ...

حتما بخاطر آب دورشه 

چون اگر وزن کم باشه میگن بمونه بهتره، البته وزن بچه شما کم هم نیست خیلی بچه ها همین وزن هستن

ان شاءالله به خیر و سلامتی بدنیا بیاد   

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
بچه وزن نگرفته تو ۳۶ هفته سونو دادم وزتش ۲۱۰۰ بود دوهفته هم رشدش عقبه 

خوب الان ختم میده که چی بشه؟؟؟ وزنش که خوب بوده ۳۶هفته

شاد بودن تنها انتقامی است که میتوان از دنیا گرفت ، پس همیشه شاد باش . . .
اره حتما این کارو میکنم ماما خصوصی چ کارایی انجام میده میشه یکم توضیح بدی؟

عزیزم مایع کیسه اب عالی بوده من هفته ۳۸مایع ۵بود!!!یعنی خیلی کم!!

بعدشم اینکه عجله نکن برو یه دکتر دیگه ضرر که نداره بری نظرشو بپرسی که عزیزم.

من سر دوتا زایمانم ماما خصوصی داشتم توی زایشگاه که هرکی به هر کی هست و هیشکی وجدان کاری نداره و‌رسیدگی نمیکنه ماما خصوصی یعنی از همون لحظه بستری شدنت تا لحظه ای بخیه زایمانت میزنه کنارته گلم و خیالت تخت تخته!!

شاد بودن تنها انتقامی است که میتوان از دنیا گرفت ، پس همیشه شاد باش . . .

سلام دوست عزیز میدونم تاپیکتون برا خیلی وقت پیشه ببخشید شما چکار کردید ۳۸هفته شد زایمانتون یا نه 

خدایا شکرت که هوامونو داری😍هوای همه دوستای نی نی سایتی هم داشته باش ،🙏الهی و ربی من لی غیرک ⁦❤️⁩پس خودت همراه زندگیمون باش و عزیزانم و در پناه خودت حفظ کن 🙏🥰😍دخترم و پسرم قد یک دنیا دوستتون دارم ⁦❤️⁩خدایا شکرت به هزار و یک دلیل  🙏🙏🙏