2777
2789
عنوان

حق با منه یا بابام

122 بازدید | 17 پست

من مادربزرگم به همه تهمت میزنه و اخلاقای بدی داره درحدی که چشم نداره نوه هاش یه چیزی بخرن 

خیلی ظلم کرده به ما حالا من خونش نمیرم که داستان برام نسازه یه مدتم هست دیگه سرکار اخراج شدم حالا بابام میگه خرجی بهت نمیدم چون نمیری خونه مامانم کلفتی کنی

باب دلمی بسکه تورو خوب کشیدن چشمای تو تهرونو به آشوب کشیدن باب دلمی بسکه دل انگیزه نگاهت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابات بهت گفت چون نمی ری خونه مامانم کلفتی کنی؟

بله گفت چون نمیری کارای مامانمو انجام بدی بهت پول نمیدم

باب دلمی بسکه تورو خوب کشیدن چشمای تو تهرونو به آشوب کشیدن باب دلمی بسکه دل انگیزه نگاهت

احتمالا پدرت گفتہ چون نمیری کمک کنی بہ مادربزرگت خارجی نمیدہ۔

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
وااا مشکل از باباتونه عزیزمخودش بره مادر خودشه

خودش که ۲۴ ساعته اونجاست منم وقتی سنم کمتر بود میرفتم اونجا همه کاراشونو میکردم تمیزی و آشپزی و دادن قرص و دارو ها ولی بهم تهمت دزدی زدن دیگه نرفتم

احتمالا پدرت گفتہ چون نمیری کمک کنی بہ مادربزرگت خارجی نمیدہ۔

خرجی

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
بله گفت چون نمیری کارای مامانمو انجام بدی بهت پول نمیدم

وا مگه مجبوری بری ؟

برو به بابات بگو من ناراحت شدم از این مدل حرف زدنت

و بهش بگو که مامانت زیاد از من خوشش نمیاد و فلان 

و کاملا مودب باهاش حرف بزن ببین چی میشه 

و این رو بدون حق باتوعه

درک میکنم 

نرفتن شما درسته دلیل واضحی داره

ولی بهتره برید تا رابطه بهتری با خانواده داشته باشید البته بسته به شرایط خود شماست

ولی رفتار پدر هم مناسب نبوده

منظورش از کلفتی چیه؟

بعنی باید از مادر بزرگت نگهداری کنی؟

اگه بخوای یکم سیاست قاطیش کنی فعلن رو حرف خودت بمون در یه مناسب خاصی به دیدن مادر بزرگ برو 

از درگیری با بابا دوری کن