2777
2789
عنوان

کارشناس بیمه م سوال دارید بپرسید

186 بازدید | 36 پست

هر سوالی از بیمه دارید بپرسید 

تامین اجتماعی 

نیروهای مسلح 

خدمات درمانی 

پارسیان 

پاسارگاد

سامان

ایران 

کار افرین 

و...

بیمه های درمان تکمیل و تکمیلی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر طول میکشه تا بیمه دیه فردی رو بپردازه ؟

بستگی به نوع بیمه داره 

چه بیمه ای بوده 

این که خود فرد بیمه داشته 

نوع حادثه چی بوده 

میزان خسارت چقدر بوده 

همه رو با جزییات بفرمائید تا خدمتتون بگم 

بیمه مادران ر.وستایی و عشایر سه فرزندی و بیشتر چطوریه

ببین فداتشم 

بیمه روستایی خوبه 

از هیچی خیلی بهتره 

اما اصلا کافی نیست ، به نظرم پولی که میخوای خرج این نوع بیمه کنی ، جمش کنی و یه بیمه ی بهتر برای خودت داشته باشی 

مثل بیمه ی عمر (حالا هر برندی ) یا تامین اجتماعی ، خیییلی به نفعته

ولی اگه واقعا میخوای خودتو بیمه کنی ، دنبال یه چیز بهتر باش

به این فکر نکن کدوم ارزون تره گلم ❤

بستگی به نوع بیمه داره چه بیمه ای بوده این که خود فرد بیمه داشته نوع حادثه چی بوده میزان خسارت چقدر ...

حادثه تصادف بوده ، یه پراید با ماشین زده به یه بچه ۱۱ ساله . ماشینش بیمه ایران بوده ، بچه در حد اینکه زانو و قوزک پاش آسیب دیده و زخمی شده و همچنین کبدش کبود شده . این مقدار آسیب ،  دیش چقدر میشه و چقدر طول میکشه پرداخت کنن ؟

...برای خودم زندگی میکنم🫠🫠🫠

ببین فداتشم بیمه روستایی خوبه از هیچی خیلی بهتره اما اصلا کافی نیست ، به نظرم پولی که میخوای خرج این ...

این رایگانه آخه 

اما شوهرم میگه ده سال دیگه حقوق میدن 

نمی دونم درست میگه یانه 

در مورد بیمه تامین اجتماعی ۱۲ درصد بهم توضیح میدی حقوقش با ۱۸ درصد یکیه یا نه ممنون

ببین فداتشم 

تامین اجتماعی کلا سه نوع پرداختی داره 

از حداقل به حداکثر 

۱۲٪

۱۴٪

۱۸٪

که به تناسب حقوق های متفاوتی دارن 

این بستگی به شرایط شما داره که کدوم رو بخوای 

البته اگر شغلتون آزاد باشه و بخواد خودتون اقدام کنید برای بیمه ی خویش فرما ، حق انتخاب دارید 

در غیر این صورت اگر کارمند بخش دولتی باشید یا حتی بعضی از جاهای خصوصی ۱۴٪ یا ۱۸٪ براتون لحاظ میشه 

که ۷۰ ٪ از این پول رو شرکتی که کار میکنید میده و ۳۰٪ رو از حقوقتون کسر میکنن

که این شمال هزینه های درمانی و تکمیلی هم نیست ...

یعنی تکمیلی هم بخواید هزینه ی بیشتری کسر میکنن به تعداد هر عضوی که تحت پوشش شماست 

البته لازم به ذکره که طرح پرداختی بیمه اگر ۱۲٪ باشه ، در صورت فوت بیمه شونده ، مستمری و حقوقِ  بعد از مرگ نداره ...

و یک مبلغ یکجا ، بیمه میده بهتون 

سلام راجع به بیمه ی البرز (چترا) اطلاعی هم دارید؟

سلام 

یه طرح از بیمه ی عمره و پس اندازه که یه سری خدمات درمان تکمیلی رو به همراه داره ...

*این طرح رو با تکمیلی و بیمه ی بازنشستگی اشتباه نگیرید اینها هنه پوشش های غراتمی برای هزینه های سنگین هستن و یکسری هزینه ها رو از قبیل (زیبایی ، دندانپزشکی ،زایمان ، ویزیت و دارو و هزینه های جزئی و واجب رو نمیدن ) *

چرا که پوشش هزینه های سنگین بیماری مثل سرطان و پیدند اعضا تا سقف محدود(اگر اشتباه نکنم تا ۲۵ میلیون) دارن ، پوشش فوت به هر علت تا سقف مشخص ، پوشش از کار افتادگی و نقض عضو تا سقف مشخص ،پوشش هزینه های پزشکی ناشی از حادثه از سن ۲۰ تا ۷۰ سال تا سقف ۱۰ میلیون و معافیت از پرداخت حق بیمه و دریافت مستمری با توجه به میزان پرداختی و مقدار خسارت و ...

نکاتی که برای من کارشناس از این بیمه جالبه اینه :

1_کلا از ۱۰ سال تا ۷۰ سال رو شامل میشه (برای بچه های زیر ۲۰ سال مناسب نیست چون بخشی از هزینه ها رو نمیده )

۲_این طرح از بیمه ی البرز خوبه ، اما کافی و کامل و جامعه نیست ، مشابه ی همین طرح رو طرح مان و سپاس از بیمه ی ایران رو معرفی مکنم بهتون با هزینه ی مناسب اما سقف های درمانیش تا ۵ میلیارد میره ، در صورتی که اینجا ما حداکثر پرداختی رو توی البرز برای سرطان تا ۲۵ میلیون داشتیم ...

۳_سقف پرداختیتون ممکنه معقولانه باشه اما دریافتی حداقلی دارید (برای شمایی که میخواید پرداختی انجام بدید و زمان طولانی رو(با توجه به سنتون) صرف این طرح از بیمه کنید ، بهتره که حداقل ، پرداختی بالاتری داشته باشید تا در انتهای مدت قرارداد یه چیزی دستتون رو بگیره با توجه به تورمی که توی مملکتمون هست 😁❤

حادثه تصادف بوده ، یه پراید با ماشین زده به یه بچه ۱۱ ساله . ماشینش بیمه ایران بوده ، بچه در حد اینک ...

دیه ی پرداختی فکر میکنم میانگین ۲۰۰ تا ۵۰۰ میلیون باشه 

دقیقش رو دادگاه بهتون میگه 

ممکنه کمتر یا بیشتر بهتون گفته باشم ...

پرداخت دیه یه پروسه ی زمان بره ولی طرف حسابتون و شما شانس اوردین که بیمه ی ایران داشته ، چون بیمه ی ایران توی خسارت دادن واقعا خوبه ...

حداقل ۳ یا ۴ ماه طول میکشه 

بیشتر هم به خاطر دادگاه معطل میشید نه بیمه ...

و اینکه اگر توی دادگاه راننده ی ماشین بازی در نیاره و زیر بار نره ممکنه بیشتر طول بکشه ...

این رایگانه آخه اما شوهرم میگه ده سال دیگه حقوق میدن نمی دونم درست میگه یانه

اگه رایگانه انجامش بده خب 

از هیچی بهتره :)

احتمالا از طرح های دولته برای عشایر و روستایی ها

ولی دنبال حقوق میلیونی ازش نباشید ...

حقوق حداقلی بهتون میدن 

خیلی خیلی خییلی کمه 

من کلی بازنشسته دیدم از این طرح ، که بعدش بازم اومدن و صندقِ بیمه های جدید و کارآمد باز کردن که یه حقوقی دست و بالشونو بگیره ...