2777
2789

منم چاره ای ندارم مجبورم درس بخونم وشاغل بشم چاره نیست الانم که ازدواج کمه تو این گرونی تو این نی نی سایت هم که همیشه از شوهر مینالن الان ماهایی که وضعمون اینجوری فکر کنم باید دو سه شیفت جون بدیم واسه زندگی خیلی چیزها فقط اجباریه در حالی پدرم میتونه با فروختن خونه یا زمین زندگی بچه هاشو راحت کنه یا حداقل ارثشو بگیره ولی اصلا تکون نمیده خودشو میگه فکر کن هیچی ندارین میخوای چکار کنی حتی خواهرمم میگه هدف دیگه ای نداری جز ازدواج خب من الان دست تنها چجوری زندگی جمع کنم هر چند حالا حالا ازدواج نمیکنم چون خواستگار خوب ندارم واقعا ما دخترا خیلی گناه داریم تو گرونی خیلی برامون سخت میگذره خیلی دلم برای خودم میسوزه دوست ندارم زندگیم اینجوری پوچ بگذره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خسیسه عین پدر خیر ندیده من

ولی خب الان میگن هیچ کدوم ازدواج نکنین کردینم خودتون تهیه کنین یا میگه تو گرونی ازدواج واسه چیتونه البته میدونم ازدواج کنم خیلی اوضاع هم بهتر میشه دختر خونه شوهر بره عزیز خانواده میشه ولی خب خونه پدر بها نمیدن هی خدا گناه من چیه دوست دارن الکی سختش کنن برام 

خسیسه عین پدر خیر ندیده من

ولی خب الان میگن هیچ کدوم ازدواج نکنین کردینم خودتون تهیه کنین یا میگه تو گرونی ازدواج واسه چیتونه البته میدونم ازدواج کنم خیلی اوضاع هم بهتر میشه دختر خونه شوهر بره عزیز خانواده میشه ولی خب خونه پدر بها نمیدن هی خدا گناه من چیه دوست دارن الکی سختش کنن برام 

دقیقا بمنم میگن خودت بخر جهیزیتو درحالی که کار و بار ندارم

بنظرم اگه امکانش هست حتما مستقل شو خانواده های ما فقط دوست دارن راحت شن چند باری گفتن برو پی زندگیت من مسئول زندگیت نیستم اصلا دوست ندارن بچه هارو گردن بگیرن از خداشه با پسر 40سالم شد برم یعنی اینقدر بی ارزش میدونن منو 

اینقد دلم پره بحثم فایده نداره تهش هیچی نمیشه همه فکر میکنن لب تر کنم پدرم برام همه کار میکنه ولی خب اونا فقط میخوان کارمند شم یه کار دولتی فقط رو پای خودم باشم میل دارن من کمک دست باشم یجوری رفتار میکنن انگار ما اونارو بدنیا آوردیم تا اونا 

ولی خب الان میگن هیچ کدوم ازدواج نکنین کردینم خودتون تهیه کنین یا میگه تو گرونی ازدواج واسه چیتونه ا ...

منم بابام همینه پولدا ه ها 

اما زندگیشو ببینی میاری بالا 

حالیش نیس احمق

نره خرهای سایت درخاست ندن مرسی

منم بابام همینه پولدا ه ها اما زندگیشو ببینی میاری بالا حالیش نیس احمق

هی قشنگ میفهممت با فروختن یه زمین یا خونه اینقد زندگی راحت تر میشه که برعکس دوست داره سخت بگذره 

هی قشنگ میفهممت با فروختن یه زمین یا خونه اینقد زندگی راحت تر میشه که برعکس دوست داره سخت بگذره

دقیقا همین طوره 

همش میگ ارزش ملکم کم میشه 

لعنتی من باید تو رفاه کامل باشم ن حسرت بکشم

نره خرهای سایت درخاست ندن مرسی

دقیقا همین طوره همش میگ ارزش ملکم کم میشه لعنتی من باید تو رفاه کامل باشم ن حسرت بکشم

دقیقا گل گفتی میگه 6سال دیگه قیمتش گرون تر میشه نمیگه اوج جوونی دخترمه