2777
2789

سلام من کمتر از یه ساله ک ازدواج کردم طبقه بالا مادرشوهرمم.

خیلی دلم میخواد مستقل باشم.

خانوادشون ادمای خوبی هستن...ولی به هر خوبی ک باشن...به نظرم هیچوقت عروس و خانواده شوهر نباید تو یه ساختمون باشن...

مثلا ایشون الان چند روزه مریضه...

کلا زیاد مریض میشه...هر از چن روز یبار بیحال و بی جون میشه...

یا اینکه از همه چیز زندگیمون خبر دارن...

مثلا میفهمن ما کی بیدار میشیم...کی غذا میخوریم...چی میخوریم...کجا میریم...

من خودمم ادم بی حوصله ای هستم...حوصله خودمم ندارم...چ رسه به اینکه گاهی برم کمک مادرشوهرم..خیلی بی حوصلم.

الانم با شوهرم دعوام شد سر این مسئله..

شما تجربه ای دارید؟؟😔

من،نرو،بعد از یه مدت عادت میکنن

من دوسال بچه دار نمیشدم،یه روش رفتم که یک و نیم ماهه جواب داد_توسل به حضرت زهرا و امام زمان ع_روش امام باقر ع👈امام باقر (ع) فرمودند: در هر صبح و عصر هفتاد مرتبه ( سبحان الله) ، ده مرتبه (استغفرالله) ، دوباره نه مرتبه (سبحان الله) سپس یکبار استغفرالله بجا بیاور و این آیات را بخوان: اسْتَغْفِرُواْ رَبَّكُمْ إِنَّهُ كاَنَ غَفَّارًا يُرْسِلِ السَّمَاءَ عَلَيْكمُ مِّدْرَارًا وَ يُمْدِدْكمُ بِأَمْوَالٍ وَ بَنِينَ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ جَنَّاتٍ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ أَنهْارًا_ صد استغفرالله بعد از نماز صبح و صد استغفرالله بعد از نماز عشا_نذر به روح شهید سلیمانی_خوردن دمنوش گل محمدی برای کاهش استرس_نماز اول وقت و دل بردیدن از غیرخدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قرار بود با مادر شوهرم زندگی کنم ولی اینقد کشش دادم که کلا از اون شهر نقل مکان کردیم😂 بماند مادر شوهرم چن وقت زودتر از ما اومد ولی خب الان یکی دو میدون فاصله دارم باهاشون

باز خوبه جدا ازشون غذا میخورین و استراحت می کنین ما صب که پاشدیم میریم پایین خونه مادرشوهرم تازه کارای خونشو انجام ندم اخم می کنه شب موقع خواب اونم بزور پامیشیم میریم خونمون بخوابیم 

ن ولی قراره برم باهاشون برم تو ی خونه😭😪

البته الان بابام افتاده جلو ک اصلا نزاره چون جرف خودم ک هیشگی قبول نمیکرد مخصوصا اقایه شوهرررر

میشه واسه حل مشکلم و آرامش دلم یه صلوات بفرستین؟❤
من،نرو،بعد از یه مدت عادت میکنن

وقتی شوهرم ازم میخواد چی؟؟ 

الانم باهام دعوا داره.میگه مردم مادرشوهرشون رو جا افتاده...ینی رو بستر مریضی افتاده...خودشون حمومشونم میکنن...

منم میگم تو این دوره زمونه کی ایکارا میکنه