2777
2789
عنوان

کیا با خانواده شوهر یه جا زندگی کردن😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1623 بازدید | 59 پست
من مامانم اینور خیابدنه خاهرم اونور مادر شوهرمو وسط خونه ما و خاهرم دوتاخاهر شوهرامم یکیشون روبرو خو ...

من بودم اونقدر کش میدادم تا خونه مستقل بگیره.ب درک اجاره بالاست حداقل آرامش داری.پول برای آرامشه دیگه

مادر دو بچه.۳۰ سال و ۱۰ ماه
نه بابا...بنده خدا سرپاست...گه گاهی بیحال میشه... کم پیش میاد...

پس وقتایی که مریضه خیلی برس یهشون وقتایی که نه بشین خونه ت و نرو بگو مامان که خوبه شکر خدا احتیاجی نداره خدانکرده حال ندار بود میرم میرسم وظیفمه ولی الان منم زندگی خودمو دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از قصد موقع شام و ناهاد میاد خونمون تا ببینه چی میخوریم حتی بهس گفتم دوست ندارم زیاد رفت و امد کنیم فک کنین ما اینجا زندگی نمیکنیم میخوام توی خونم راحت باشم ولی انقد پررو و وقیح ک فرداش باز میاد فضولی شوهرمم از مامانش بدتر هی قداش میکنه بیا بالا تنها نباشی

من بودم اونقدر کش میدادم تا خونه مستقل بگیره.ب درک اجاره بالاست حداقل آرامش داری.پول برای آرامشه دیگ ...

عزیزم چه جوری کش بدم؟ من شوهرم۲۸۰۰ حقوقشه باید قبول کنم

میشه واسه حل مشکلم و آرامش دلم یه صلوات بفرستین؟❤
این کارو کردم عزیزم خخخخ شوهر لوسم گریه کرد مادرشوهر پدرشوهرم دعواانداختند حتی تا خونه مامانم اومدن ...

چ پدر صبوری 😐 بابا من بود میگفت نرو دیگه 😂

چیبگم والا طبق محاسباتم باید این ی مورد جواب میداد .اخه سر این موضوع گفتم ک تجربه بود واسه خودم من خانواده شوهرم همشون رسم دارن لحظه تحویل سال کنار مادر پدرشون باشن بعد من سال اول زندگیمه دلم میخواس خونه خودم باشم اوایل خیلی قبل تر ب شوهرم گفتم گفتش که نه پیش مامانم اینا باید باشیم‌ همه هستن من بدون اینکه دعوا درس کنم خودم از چند ماه قبل از عید که اصلن  داستان کرونا پیش بیاد خودم هر  چندسری با شوهرم بیرون میرفتیم ب ذوقی میگفتم انشالله فلان چیزو میخوام بخرم‌واسه هفت سینو و هی هر سری این مدلی اقاهم میفرمودن ما ک خونه مامانیم منم میگفتم‌واسه دل خودم میخوام بچینم عب نداره چن ماه رو مغزش کار کردم دیدم میگه راس میگی کاشکی بمونی خونمون (قبل کرونا کلا اوکی رو ازش گرفتم) ینی نه دعوا داشنم ن هیچی فقط بخاطر شوقی ک از من میدید قبول کرد منم سر این تحربه گفتم شاید رو همسرت جواب بده ... ینی دم خدا گرم هر کدوم مردا ی مدل اخلاق بیخود غیر قابل حدس دارن نشه باشون سازگار شد 😐😐

نه ندارم..

ببین من تا 4سال با مادرشوهرم که فامیلم هستیم خییلیییی خوب بودیم یعنی عالی بود بعد از زایمانم 3بار دعوا کردیم وحریم ها شکست بعد بچه خیلی سخت تر میشه مثلا پدرشوهرم از سرکار میومد صدامیکرد بچه رو بیار ببینه یا یکی میومد خونشون میگفت باید حتما بیاید پایین یا خیلی چیزای دیگه بعد بچه دیگه صدام دراومد به شوهرم با گریه گفتم اگه منو نبری خودکشی میکنم اونم دلش سوخت ومن راحت شدم

خب قبول دیگه خواهری  پس . ب شوهرت فک کن یا میخوای باش شرط کن که وضعش اوکی شد بیارتت بیرون

اره اره حتما تو فکر خریدنیم اما خب دوسالی میطوله

اره اره حتما تو فکر خریدنیم اما خب دوسالی میطوله

عزیزم وقتی شوهرت میخواد خونه بخره پس قصد اذیتتو نداره ک یا حتمی بگه باید پیش مامانم باشی . دستش خالیه این روزاش باید پشتش باشی انشالله زندگیتو روبراه شه .بهت الان نیازه داره ب حمایتت گلم

عزیزم وقتی شوهرت میخواد خونه بخره پس قصد اذیتتو نداره ک یا حتمی بگه باید پیش مامانم باشی . دستش خالی ...

مرسی خاهری

اره الانه ک باید پشتش باشم میگذره اشکال نداره

وقتی شوهرم ازم میخواد چی؟؟  الانم باهام دعوا داره.میگه مردم مادرشوهرشون رو جا افتاده...ینی رو ...

شوهر منم میخواست،یه لبخند میزدمو نمیرفتم😂عادت کرد بعدا

من دوسال بچه دار نمیشدم،یه روش رفتم که یک و نیم ماهه جواب داد_توسل به حضرت زهرا و امام زمان ع_روش امام باقر ع👈امام باقر (ع) فرمودند: در هر صبح و عصر هفتاد مرتبه ( سبحان الله) ، ده مرتبه (استغفرالله) ، دوباره نه مرتبه (سبحان الله) سپس یکبار استغفرالله بجا بیاور و این آیات را بخوان: اسْتَغْفِرُواْ رَبَّكُمْ إِنَّهُ كاَنَ غَفَّارًا يُرْسِلِ السَّمَاءَ عَلَيْكمُ مِّدْرَارًا وَ يُمْدِدْكمُ بِأَمْوَالٍ وَ بَنِينَ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ جَنَّاتٍ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ أَنهْارًا_ صد استغفرالله بعد از نماز صبح و صد استغفرالله بعد از نماز عشا_نذر به روح شهید سلیمانی_خوردن دمنوش گل محمدی برای کاهش استرس_نماز اول وقت و دل بردیدن از غیرخدا