2777
2789
عنوان

همیشه ترس این دارم که بچم تنها باشه تک فرزند باشه🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 38 پست
کلا زاییدن تو جامعه ی ایرانی یه جور ارزشمثلا من یادمه یکی از همکلاسیام به من میگفت تو خواهر نداریهیچ ...

عی بابا

عشــــ❤️ــق ینی:یک نفر،یک روز،بی نام و نشان             آیدومالک شود مجموع احســـــ💚ــاس تورا  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقدر پول داری اگه دو تا بچه هات همزمان دندون شون درد بگیره بتونی ببری درست کنی؟ الان هر عصب کشی کم ...

همون دیگه بخاطر همین هزینه های زندگی که نمیخام تا وقتی که وضعیتمون خوب بشه بچه دوم بیارم 

دخترمم همینو میگه تو خانوادمون همه خواهر بردار دارن اینم ازم گله می‌کنه که چرا من تنهام با خاله و عم ...

خب شرایطش با من فرق داره من فامیل ندارم  حالا دیگه چجوریشو نپرس 

ولی من اگه باشم هیچوقت نمیزارم دخترم تنها باشه حتی اگه خواهر برادر نخواد  چون بعد که بزرگ شد میفهمه چقدر خوبه ی خواهر یا برادر داشته باشه 

حتی اگه پول نداشته باشم همه کاری میکنم پولم دو برابر بشه از خرج یک بچه دیگه بتونیم بر بیایم

من نمیزارم سختی که من کشیدم بچم بکشه

۰۴/۷/۶چقدر مضلومانه پر کشیدی رفیق قشنگم :) 💔🚶🏻‍♀️منتظر میمونم تا روزی که منم بمیرم و تو رو ببینم 🙂

و ما شمارو از جایی که گمان نمی‌بری روزی می‌دیم ...مگه شوهرت سر کار نیس

سر اولی هم همینو میگفتن من دلم میخواست سقط کنم چون وضعیتمون خوب نبود ولی نکردم با این حرفا 

هرجور شده آدم خرج یدونه بچه رو می‌تونه بده 

میره کارگره ماهی 10,15تومن 

الان که همه تک فرزندن چطوری دخترت اطرافش تک فرزند ندیده دختر منم میگفت ابجی میخوام الان میگه چرابه ...

آخه خانواده خودم و همسرم جمعیت زیاده همه هم خواهر بردار دارن فقط دختر منه که یدونست

همون دیگه بخاطر همین هزینه های زندگی که نمیخام تا وقتی که وضعیتمون خوب بشه بچه دوم بیارم

نیار خواهش میکنم نیار 

واسه بچه دوم حدااااقل باید خونه داشته باشی

درآمد بالای ۵۰ باشه حتی خیلی بیشتر ۵۰ هم که میگم بدون قسط 

چون انقدر هزینه های مدرسه و اینا زیاده دیگه نمیرسه قسط هم بدی دوتا بچه داشته باشی مستاجرم باشی

این وسط یکی مریض بشه همه میگیرن و هزینه های بهداشت و درمان سر به فلک کشیده

چند روز پیش بچم ببخشیدا ببخشید اسهال شد بردیم درمانگاه خدابه سر شاهدع یک میلیون خرج کردم فدای سرش باشه منظورم اینکه داری یهو بچه مریض بشه بتونی دکتر ببری؟ یه سرماخوردگی الان یک میلیون پول میخواد دیگه خدانکرده بچه یه چیزیش بشه داری بدی? از فکرش کلا در بیا

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

من پسرم بهترین مدرسه تهران میره.بهترین اموزشگاه پیانو و باشگاه.ب تغذیه اش بی نهایت حساسم گوشت میگو ماهی و ...باید ب اندازه مصرف کنه.خواسته های معقولشو تا حدی برطرف میکنم و برای موفقیتش تلاشمو میکنم اگر ی بچه دیگه داشته باشم نه از نظر روحی توانش دارم نه مالی و اصلا ب بچه دیگه ای فکر نمیکنم

نیار خواهش میکنم نیار واسه بچه دوم حدااااقل باید خونه داشته باشیدرآمد بالای ۵۰ باشه حتی خیلی بیشتر ۵ ...

همون دیگه به همینا فکر میکنم 

به دخترمم میگم تو حالیت نیست بچه ای 

اون روز به شوهرم گفتم گفتم یکم تلاش کن کارت به راه کن یه خونه بگیر برامون بخداماهم دلمون یه بچه دیگه میخاد دخترم بهونه میگیره هرروزش گریه می‌کنه میگه حوصلم سررفته با کی بازی کنم 

ولی من عمرا بخاطر خود خواهی خودم بچه دیگه ای با این وضعیت بیارم

همون دیگه به همینا فکر میکنم به دخترمم میگم تو حالیت نیست بچه ای اون روز به شوهرم گفتم گفتم یکم تلاش ...

حالیشه 🥲گناه داره من کشیدم می‌دونم چقدر سخته

یدونه بچه دیگه بیارید ولی به دخترت بگو بگو باید از همه خرجات بزنیا

هرجور شده به فکر ی کار دیگه باشید

داری ظلم می‌کنی 

من که هیچوقت مامان بابامو نمیبخشم

۰۴/۷/۶چقدر مضلومانه پر کشیدی رفیق قشنگم :) 💔🚶🏻‍♀️منتظر میمونم تا روزی که منم بمیرم و تو رو ببینم 🙂

همون دیگه به همینا فکر میکنم به دخترمم میگم تو حالیت نیست بچه ای اون روز به شوهرم گفتم گفتم یکم تلاش ...

بچه میره مدرسه تو خودت هم نمیبینیش دیگه.من خودم بچه دوست نیستم نمیتونم بگم خوبه یا نه ولی تک بچه اصلا ترسناک نیست و مزایا و معایب خودشو داره

چن سالشه؟ 

والا برا ما ۶ سال و نیم فاصله دارن اصلا همبازی شدن ندیدیم 

انشالا وضعتون خوب میشه میارید 

حالیشه 🥲گناه داره من کشیدم می‌دونم چقدر سختهیدونه بچه دیگه بیارید ولی به دخترت بگو بگو باید از همه ...

نمیتونم بهش بگم چون خودمم دختر بودم با سختی با حسرت بزرگ شدم خیلی چیزا نخریدم نخوردم هنوزم که هنوز عقده خیلی چیزا رو دارم 

نمیخام اون هم همین حس رو کنه 🥲