2777
2789
عنوان

کیا با خانواده شوهر یه جا زندگی کردن😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1623 بازدید | 59 پست

متاسفانه منم همین مشکل رو دارم الان ١١ سال ک طبقه ی بالای مادرشوهرم زندگی میکنم در صورتی که شوهرم روزی که قرار بود اونجا بریم زندگی کنیم بهم قول داد ٢ سال بیشتر نشینیم ولی به هیچ کدوم از قولاش عمل نکرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن رسممون نیست اما وقتی کرایه بالاس و درامد کم محبوری

البته چون شوهرمم پنج روز درهفته رو نیست میخایم بریم طبقه پایینی اون خاهرشوهر خوبم ک مادرشوهرمم دست از سرمون برداره 

میشه واسه حل مشکلم و آرامش دلم یه صلوات بفرستین؟❤
وقتی شوهرم ازم میخواد چی؟؟  الانم باهام دعوا داره.میگه مردم مادرشوهرشون رو جا افتاده...ینی رو ...

وای اسی خدا بهت صبر بده.معده درد گرفتم .توی این مسائل حتی تصورشم باعث معده دردم میشه.من جات بودم فکر کنم الان در آستانه طلاق بودم

مادر دو بچه.۳۰ سال و ۱۰ ماه
وقتی شوهرم ازم میخواد چی؟؟  الانم باهام دعوا داره.میگه مردم مادرشوهرشون رو جا افتاده...ینی رو ...

اگر در اون حده که توتن انجام کاراشو نداره با خواخرشوهرا و جاریا هماهنگ شید نوبتی کاراشو کنید گناه داره 

دوس داری زبونم لال مامان خودت مریض شد شوهرت اذیت کنه نتونی کمکش کنی؟

باز خوبه جدا ازشون غذا میخورین و استراحت می کنین ما صب که پاشدیم میریم پایین خونه مادرشوهرم تازه کار ...

خودت نرو پایین با روی خوش ها چن وعده هی غذا درس کن بگو خونمو دوس دارم بمون خونه خودت شوهرتم رفت عب نداره ققط صبور باش کم کم خودش میمونه پیشت .‌مردا دوس دارن حس کنی خونتو دوس داری چون این برداشتو دارن ک در کنارشون خوشبختی ولی خب میگم زمان میخواد