2777
2789
عنوان

کیا با خانواده شوهر یه جا زندگی کردن😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1623 بازدید | 59 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه بدتر شد.🤔🤔🤔

نه ببین بین بدترینو و بده

خونه مادرشوهر کلا یه طبقس باید با دوتا پیر سرو کله بزنی بعدم خونشون کاروانسراس اون دختر میاد اون پسر میاد و الا اخر لما خونه خاهر شوهر دوطبقه مجزاس و این یکی هم به حمداللله باهم رابطه خوبی داریم ولی چون مجزاس خیلی بهتر اینه ک بری تو ی خونه با اونا باشی

ولی چون تنهام نمیشه هم جایه دیگه ای کرایه کنیم

میشه واسه حل مشکلم و آرامش دلم یه صلوات بفرستین؟❤
خودت نرو پایین با روی خوش ها چن وعده هی غذا درس کن بگو خونمو دوس دارم بمون خونه خودت شوهرتم رفت عب ن ...

این کارو کردم عزیزم خخخخ شوهر لوسم گریه کرد مادرشوهر پدرشوهرم دعواانداختند حتی تا خونه مامانم اومدن که چرا دخترت اینجوری می کنه بابام گفت عزیزم صبر کن بسپربخدا خودش حلال مشکلاته فعلا چندماهه میگذره از اون کارم همون خونه مادرشوهرمیم

دارم دیونه میشم توی این چن سال هیچ پیشرفتی از لحاظ مالی نداشتیم هیچ ذوقی واسه خونه م ندارم که بخوام وسایل جدید بخرم یا تغییر دکوراسیون بدم ی ادم افسرده ک بااجبار داره تو قفس زندگی میکنه به تمام کارامون سرک میکشه با این ک کم محلیش میکنم ولی همش خونمون میاد از اون مادرشوهرایی هس ک توی تمام مسائلی ک بهش هیچ ربطی نداره نظر میده و شوهرم مطیع مامانش😔😔😔

من5سال تو یه ساختمون بودیم از من به شما نصیحت نرید از اول بگید نه بهتره من خدا خواست جدا شدم وگرنه ا ...

دعا کن ماهم جدا بشیم...والا دیشب از خونه بابام اومدم اینجا...پدرشوهر گرامی رک بهم گفت فردا برا مام ناهار درست کن...

ما سیستم زندگیمون فرق میکنه...من تا 10 و 11 میخوابم و بلند میشم یه چیزی سریع درست میکنم و طرف 1 هم غذا میخوریم..ولی اینا نه زودتر میخورن و هر چیزی هم نمیخورن...

خلاصه حوصله ندارم

خدا نصیب نکنن حتی هنسایشونم داخل یه خیابون بشم 

من مامانم اینور خیابدنه خاهرم اونور مادر شوهرمو وسط خونه ما و خاهرم دوتاخاهر شوهرامم یکیشون روبرو خونه مادرشوهرم اون یکیم پشت خونه مادرشون کلل محدوده داریم ما دورتادورمونن😂😭😂😭😭😭😂😭😂😭😂😭😂

میشه واسه حل مشکلم و آرامش دلم یه صلوات بفرستین؟❤