2777
2789

شوهرم سه روز پیش ۴ تومن همین طوری داده به مامانش 

قبلشم منو تو جریان نزاشته بعد این که ریخته اومده گفته منم دو روز دارم حرص می خورم گفتم حلالشون نمی کنم که مث کنه ازت کندن 

حالا بنظرتون چیکار کنم که دیگه ازش نکنن اینم جرات نکنه بهشون پول بده

شما پسرت بزرگ شه زن بگیره بیاد بهت پول بده عروست این حرفا رو بزنه چیکارش میکنی یا مادرت پول لازم داشته باشه و از داداشت بگیره و عروستون اینارو بگه

الان یازده دقیقه اس دارم اواز شجریان گوش میدم هنوز نخونده 😐بعد میگن جوونا گوش نمیدن ...والا ما گوش میدیم خودش نمیخونه 😁دیگه هیچی مثه قدیما نیس ....😒امروز یه بیسکوییت مادر خوردم مزه عمه میداد😅 زندگی مثه نقاشی میمونه منتهی زندگی بعضیا رو داوینچی کشیده زندگی ما اصغر ۴ ساله از دورقوز اباد 🤪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا همینو گفتی بهش؟

مث کنه؟  

نپرسیدی دلیلش چیه؟شاید موجه بوده

دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه  پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو  

وای منم بودم حرص میخوردم اما بعدش یه کم فکر میکرذم میدیدم خو حق داره پسرشون خودم رو جاش میذاشتم که اکه خودم بخوام بدم خانواده ام اون باید چطور برخورد کنه 

یا فردا پسرم چطور قراره باهام برخورد کنه

بخدا زندگی به حرص خوردنا در مورد این چیزا نمی ارزه 

لالا لالا گل ریحون دوتا فال و دوتا فنجون توی فنجون تو لیلی تو خط فال من مجنون لالا لالا گل خشخاش چه نازی داره تو چشماش پر از نقاشیه خوابت تو تنها فکر اونا باش لالا لالا گل پونه گل خوش رنگ بابونه دیگه هیچکس تو این دنیا سر قولش نمیمونه لالا لالا شبه دیره بببین ماهو داره میره هزارتا قصه هم گفتم چرا خوابت نمیگیره؟؟
پس چیکار کنم  به خواهر شوهرم پیام بدم بگم سره اون پول دو روزه خونه ما دعواست ؟ دیگه دور زندگی ...

ن اصلا این چه حرفیه

دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه  پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو