2777
2789
عنوان

تو رو خدا بگید جای من بودین چیکار می کردین بنظرتون این خیانت هست ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1366 بازدید | 148 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس چیکار کنم  به خواهر شوهرم پیام بدم بگم سره اون پول دو روزه خونه ما دعواست ؟ دیگه دور زندگی ...

اصلا اینکار رو نکن خیلی خودت رو کوچیک میکنی 

با صحبت قانع اش کن 

بکو عزیز من من که مخالف نیستم کمک کنی حقشونه اما 

ببین اول اولیوت برات چی ها هست مثل فلان چیز نیاز داریم 

یا مثلا مادرت خیلی نیاز داشت 

وفلان

با صحبت بکشونش سمت خودت نه دعوا که ازت فراری شه 

بگو بخند با خنده مرتب کنایه بزنه 

لالا لالا گل ریحون دوتا فال و دوتا فنجون توی فنجون تو لیلی تو خط فال من مجنون لالا لالا گل خشخاش چه نازی داره تو چشماش پر از نقاشیه خوابت تو تنها فکر اونا باش لالا لالا گل پونه گل خوش رنگ بابونه دیگه هیچکس تو این دنیا سر قولش نمیمونه لالا لالا شبه دیره بببین ماهو داره میره هزارتا قصه هم گفتم چرا خوابت نمیگیره؟؟
میگه همین طوری ریختم براشون خوشحال بشن  چون قبلش مامانش گفته بوده می خوا کمد بخره

خب توام با پولاش همه چی ک نیاز داری و باهاش خوشحال میشی براخودت بخر و پس انداز کن ' ک پولی براش نمونه

چه همه بخشنده هستین افرین بهتون  من اگه مادرشوهرم نیازمند نباشه و شوهرم الکی بهش پول بده حرص م ...

من یکی نیازمند هم باشه وپول بده حرص میخورم اما چه میشه کرد عزیزم پسرش اونم مادرش 

وقتی اونا کار خودشون رو میکنن چرا حرص بخوریم 

همون اندازه تو هم برو خرج خودت وتفریح کن که نده به کسی دیگه

لالا لالا گل ریحون دوتا فال و دوتا فنجون توی فنجون تو لیلی تو خط فال من مجنون لالا لالا گل خشخاش چه نازی داره تو چشماش پر از نقاشیه خوابت تو تنها فکر اونا باش لالا لالا گل پونه گل خوش رنگ بابونه دیگه هیچکس تو این دنیا سر قولش نمیمونه لالا لالا شبه دیره بببین ماهو داره میره هزارتا قصه هم گفتم چرا خوابت نمیگیره؟؟
پس چیکار کنم  به خواهر شوهرم پیام بدم بگم سره اون پول دو روزه خونه ما دعواست ؟ دیگه دور زندگی ...

خجالت بکش بابا برا چهار تومن که به مادرش داده خودتو نکش 

ولی منم جای تو بود خومو میکشتم 😤😤😤

فقط اگر سطحشون پایین تر از شماست نباید حرص بخوری یه جورایی وظیفشو انجام داده

من از روییدن خار سر دیوار دانستم/که ناکس کس نمیگردد بدین بالا نشینیها 

اگه ندارن بذاربده 

مادره دعای خیرش ده برابر میده به زندگیت

شوهر من مادرش وضع مالی خوبی ندارن باباش معتادو بیکاره

بهش کفتم یه تومن کمک کن مامانتو اونم خوشحال شد و داد به ارواح خاک مامانم به هفته نکشید ۵۰کیلو برنج عالیی برامون کادو‌آوردن 

از اونم دادم بهشون 

قشنگ معلوم بود به جون مادرشوهرم نشسته پولی که داد شوهرم بهش اینجوری دعا کرد

بگذر خواهر من دعای پدر مادر طلاس

به جای مقاومت در برابر تغییراتی که خدا برایت رقم زده است، تسلیم شو. بگذار زندگی با تو جریان یابد، نه بی تو. نگران این نباش که زندگی‌ات زیر و رو شود. از کجا معلوم زیر زندگی‌ات بهتر از رویش نباشد. شمس تبریزی♥️