2777
2789
عنوان

تو رو خدا بگید جای من بودین چیکار می کردین بنظرتون این خیانت هست ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1366 بازدید | 148 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب توام با پولاش همه چی ک نیاز داری و باهاش خوشحال میشی براخودت بخر و پس انداز کن ' ک پولی براش نمون ...

پروفایلت بدجوری دهن وآب میندازه کاش یه کمی هم نمک میزدن بهش😋

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂

خب دلیل پول قرض دادنش چی بوده؟؟؟

گاهی واقعا خانواده ادم نیاز دارن و وظیفه بچهاشونه کمکشون کنه...

من خودم چندباری شده پدرم پول لازم بوده یهو ۴-۵تومن براش ریختم و هیچوقتم پس نگرفتم...

هربارم شوهرمو درجریان میزارم در جواب میگه:اوکی خوب کاری کردی...

ربطی به زنو مرد نداره...من وظیفه ام میدونم

اسی این چه رفتاریه؟ اینکارارو میکنی پس فردا تحمل همچین رفتاریو از سمت عروس خودتم داشته باش 

ما ایرانی ها همیشه بلدیم جوالدوز رو به بقیه بزنیم و بگیم به ما سوزن هم زده نشه،همین مادر شوهر ها،یه زمانی عروس بودن و دقیقا همین ذهنیت ها و اعتراض هارو داشتن،حالا به استارتر جسارت نمیکنم ولی به احتمال خیلی زیاد که مادر شوهر بشن احتمالا رفتاری مثل رفتار مادر شوهرشون داشته باشن،

در روزگار جهل،شعور خود جرم است
آره باید خرج بتراشم  ولی اون پول واقعا رضایت ندارم چون حد اقل قبلش بهم نگفت

اگر همه جوره تامینی و خرجت میکنه و برا هیچ خرجی غر نمیزنه بیخیال باش ارزش حرص خوردن نداره

من از روییدن خار سر دیوار دانستم/که ناکس کس نمیگردد بدین بالا نشینیها 
من یکی نیازمند هم باشه وپول بده حرص میخورم اما چه میشه کرد عزیزم پسرش اونم مادرش  وقتی اونا کا ...

شوهر من که اهل این کارا نیست 😆 ولی حرص خوردن استارتر قابل درکه 

نمیشه بی تفاوت بود نهایت فقط میشه حرص رو بخوری ولی به روی خودت نیاری 😁

ما ایرانی ها همیشه بلدیم جوالدوز رو به بقیه بزنیم و بگیم به ما سوزن هم زده نشه،همین مادر شوهر ها،یه ...

اخه هرچقدر کمک کنه و بده به زندگی خودشون برکت وارد میشه به نفع خودشونم هست دعای خیر پدرو مادرهمیشه زندگی بچه رو رونق میده بیشتر ثوابم داره اینکارا ان شالله هممون به اون درجه از بزرگی دل برسیم حتی خودم که یه وقت برا یه مقدار پول باعث رنجش کسی نشیم

بخدا از ما بهترن یه ۵ طبقه دارن با یه ماشین خوب و..

خرجی که تو جیبش بمونه مثل طلا و ملک و ماشین معیار نیستا اگر خرج قر و اطفارت خوب میکنه بهش برا پولی که داده سخت نگیر کوفتش نکن وگرنه بعدا تلافی میکنه اگر هم برا این جیزا زورش میاد خرج کنه ادبش کن 

من از روییدن خار سر دیوار دانستم/که ناکس کس نمیگردد بدین بالا نشینیها