2777
2789
عنوان

خرابکاری های دوران مدرسه

1019 بازدید | 31 پست

تودوران مدرسه ودانشگاه تاحالاچه خرابکاریایی کردین؟

من به شخصه  شیرفلکه مدرسه روبستم

کلی گوه کاری دیگه

امروزم رفته بودم گلاب به روتون دسشویی داخل حیاط سقفش روبرداشته بودیم  یهوتگرگ شدیداومدمن مونده بودم بشاشم یافرارکنم 

لطفاگزارش پیام نامناسبه چیه ندیدن جنبه هم داشته باشین 

سکوت همیشه به معنای رضایت نیست... گاهی ینی خسته ام ازاینکه مدام به کسانی که هیچ اهمیتی برای فهمیدن نمیدهند توضیح دهم !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلی کار انجام دادیم 

باید تا صبح تایپ کنم

حال ندارم

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

اونقدر ترسو بار اومده بودم جرئت هیچکاری رو نداشتم 

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤

زیااااااااددددددن حال ندارم 

مامانم همیشه میگه من 9 ماه سختی کشیدم تا قلبت شکل بگیرع نزار یکی تو 15 ثانیه بشکنه برع💔 اسکار بهترین لحظه تعلق میگیرع به لحظه ای که خدا محال ترین آرزوتو براورده میکنه💙.  صدای خنده ی خدا را میشنوی؟ دعا هایت را شنیده و به آنچه محال میپنداری میخندد💜     مثلا وقتی داری بوسش میکنی اشکات بریزه رو گوشیت :))💚     سیگار بکش! مست کن! بغض کن!  ولی با آدم خر درد و دل نکن!!!     وقتی میبینمت فقط یه جمله میاد تو ذهنم  :  ( اعوذ بالله من الچشمانت )  : ×

من اکثرا برق مدرسه رو قطع میکردم😐

برف میزدیم به سقف بالای میز معلم وقتی میومد کلاس رو سرش اب میشد

ادامش می چسبوندیم به صندلی معلم 

شیر میدزدیدیم 

😐صف نمی گرفتیم

کمک ب مدرسه نمی دادیم

و....

😐نمیدونم 😐

شوهرم میگه کلی به بیت المال بدهکاری🙄🙄🙄🙄

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

ما یه دبیر فیزیک داشتیم یه موتور داغون داشت . یه بار نمره مونو کم داد ما هم رفتیم کلی لجن برداشتیم گذاشتیم توی دستکش موتورش که توی حیاط پارک بود

برای چراغ های همسایه هم نور آرزو کن بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد

بچه درس خون و مثبت بودم

شیفت مخالف ما هر روز نیمکتارو خاکی میکردن

ما هم تصمیم گرفتیم دیوارارو با نیمکتارو کثیف کنیم 

که مچمونو گرفتن و فقط دوستامون اسم منو دوتا از دوستامو پیش مدیر گفتن به گریه کردن افتاده بودم پیش مدیر 😐خیلی بد بود اون روز

تمام آرزوهایی که داشتم شبیه زندگی الانم نیستن
من اکثرا برق مدرسه رو قطع میکردم😐 برف میزدیم به سقف بالای میز معلم وقتی میومد کلاس رو سرش اب میشد ...

اینا روزمرگی های ما بود

مخصوصا وقتی امتحان داشتیم فیوز قطع میکردیم نمیتونستن برگه تکثیر کنند😁

یه روز ورزش داشتیم داشتم تند راه میرفتم بارونم میومد خوردم زمین کاور رو لباسم گلی شد رفتم شستمش انداختمش رو بخاری کلاس که شعلش زیاد بود تا گذاشتمش شیشه های بخاری ترکید 😆😆😆😆 اینقدر ترسیده بودم که حد نداشت