2777
2789
عنوان

کیا هفته اینده زایمانشونه

351 بازدید | 54 پست

سلام خانما کیا هفته اینده زایمانشونه بیان اینجا ببینم کیا هستن اماده هستید .سزارین یا طبیعی

دختر زمستانم ......منو یک روز ابری 😍😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من باردار نیستم ولی هم چون دیسک کمر دارم هم بواسیر میتونم بارداری تحمل کنم؟؟ زایمان چی طبیعی ...

انشاالله .از حالا برو تحت نظر باش 

شنبه نهم فروردین ۹۹ 

منم دوس داشتم ۹ باشم 

ولی همین نامه رم با پارتی بازی تو اتاق عمل از دکتر گرفتم مطبش دو هفته بسته بود 

هر کجا هستم باشم آسمان مال من است . پنجره ،فکر ،هوا ،عشق ،زمین مال من است . چه اهمیت دارد گاه اگر می رویند قارچ های غربت.
به سلامتی انشاالله به سلامتی زایمان کنی .

ممنون عزیزم ایشالا شما هم 

اولیه ؟

هر کجا هستم باشم آسمان مال من است . پنجره ،فکر ،هوا ،عشق ،زمین مال من است . چه اهمیت دارد گاه اگر می رویند قارچ های غربت.
شنبه نهم فروردین ۹۹  منم دوس داشتم ۹ باشم  ولی همین نامه رم با پارتی بازی تو اتاق عمل از ...

به سلامتی پس با هم زایمان میکنیم .من خیلی نگران بحث کرونا هستم یعنی بخش های مادران ایزوله هستن

به سلامتی پس با هم زایمان میکنیم .من خیلی نگران بحث کرونا هستم یعنی بخش های مادران ایزوله هستن

من قرار بود برم شهرای دیگه 

ولی به خاطر کرونا نشد 

رفتم زایشگاه شهرمون گفت خلوته چون عملای اضطراری و انجام میدن 

همراهی هم فقط باردارا دارن 

ملاقاتیم راه نمیدن 

سه بارم همه جارو ضد عفونی میکنن 

من که قرار شد اتاق خصوصی بگیرم 

من قرار شد تنها برم مامانم سنش بالاست 

خواهرم کورتون میخوره 

بهشون گفتم همراهی را نمیدن 

همسرمم هر چی چونه زدم گفتن را نمیدیم 

توکل بر خدا