2777
2789
عنوان

بنظرتون کار درست من میکنم یاجاریم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2187 بازدید | 109 پست
دو فردای دیگه بچتم محل نمیزارنااا به تین جاشم فکر کن  چقد  تو فکر کاری حالا بری دو تا بشق ...

اصلن حتی وقتی بچه دار شدم نمیزارم کسی ب بچم دست بگیره اصلن برام مهم نیس امامن کلا بحثم بحث الانه

به عنوان کسی که سالهای زیادیه ازدواج کرده ،رفت و امد زیاد نباشه ،ولی همیشه اراسته و  با روی خند ...

همش صحیح اما مورد اخر نمیتونم خخخخ تیکه نمیتونم نادیده بگیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چه ربطی داره شما شاید خودتو براشون میگیری و اون خودشو تو دل خانواده شوهرت جا میکنه میگه میخنده و انقدر دووسش دارن ک میبرنش مثلا جایی با خودشون شماهم مهربونی کن برو خونشون خودتو نگیر فکر کن مادروخواهر خودتن هم شوهرت خوش حال تره هم اینکه خودت ارامش داریو این فکرارو نمیکنی 

اززندگیم لذت میبرم"قانون جذب♥️
خب زیاد برم مجبورم کاراشون بکنم توقع شستن ظرف و کار کردن و بی احترامی هم هس دیگ

منم جاریم هر روز خونه مادر شوهرمه کارشونو میکنه من بدون دعوت نمیرم تو مراسمها مثل عید روز مادر ی نیم ساعت می رم میام بیشتر ن ، هر کسی ی سبکی داره ، جاریم و بیشتر دوست دارن اصلا برام مهم نیست من بیشتر واسه خودم و زندگیم وقت میذارم ، من نمیتونم مثل جاریم باشم اون تربیتش اینجوریه ، اما من اصلا دوست ندارم صمیمی بشم

عزیزم نباید اینقد ازشون دوری کنی یکم بیشتر رفتو امد کن حتمااونا رفتاررالانتو جور دیگه ای برداشت میکنن مثلا فک میکنن دوست نداری باهاشون باشی واسه خودمم پیش اومده بود قبلا اینجوری بودم الان ک بیشتر رفتو امد داریم باخانواده شوهرم صمیمیم☺😊

ما تا ❤️خدا❤️رو داریم غم نداریم❤️خداوندا تورو بحق اهل بیتت قسم هوامونو داشته باش🙏🙏

باهاش صمیمی و ندار شدن ، اینکه حتما کمتر بری محبوب میشی اصلا فرمول همگانی نیست باید دید طرف چطوره .... جاریت چهار ساله صمیمی هست و اگه بهش خوش نگذره رفت و امد نمیکنه

تو هم میتونی امتحان کنی اگه دید حسی خوبی پیدا میکنی و مهارتش رو داری ادامه بده اگه نه که هیچ تو به روش خودت ادامه بده جاریت هم که راه خودش رو میره...هیچ کدوم اینا به معنی کار خوب و کار بد نیست فقط تصمیم و روشی هست که هر کس بسته به روحیات و مهارتهاش میگیره

واااای جدی؟؟چق نمک نشناس ... منم اوایل میرفتم خونشون هفتهدای یبار ینی دوماهی اولی ایجور بودم و کمکشو ...

کاره درستی میکنی 

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم
عزیزم چه ربطی داره شما شاید خودتو براشون میگیری و اون خودشو تو دل خانواده شوهرت جا میکنه میگه میخنده ...

نه گلم اون اتفاقا مغروره و کلاس میزاره براشون بخدا اما من. ک باهام نمیحرفن اگ اگ بام بحرفن هجونقد مودب و باخنده شوخی جواب میدم

عزیزم نباید اینقد ازشون دوری کنی یکم بیشتر رفتو امد کن حتمااونا رفتاررالانتو جور دیگه ای برداشت میکن ...

اونا ک اره همش متلک میگن ک عجب بلاخره دیدیمت.فلان اماخودم حس میکنم دورترباشم بصلاحمه

باهاش صمیمی و ندار شدن ، اینکه حتما کمتر بری محبوب میشی اصلا فرمول همگانی نیست باید دید طرف چطوره .. ...

اره صحیح اما من حوصلش ندارم همش حس میکنم زیادی برم تکراری میشم یا میگن پاشو کار کن فلان